counter

Η Σοφία Παθέκα πήγε τα παιδάκια της για παγωτό, στη ζεστασιά εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων

Η Σοφία Παθέκα πήγε τα παιδάκια της για παγωτό, στη ζεστασιά εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων
Η Σοφία Παθέκα πήγε τα παιδάκια της για παγωτό, στη ζεστασιά εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων

Οι μέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν και επικρατεί γιορτινό κλίμα. Τα εμπορικά κέντρα και οι δρόμοι της Αθήνας έχουν γεμίσει με στολίδια και λαμπιόνια. Σε χριστουγεννιάτικο mood είναι και η Σοφία Παθέκα που πήρε τους άντρες της ζωή της και πήγε σε γνωστό εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου για να κάνει τη βόλτα της.

Ο φακός την απαθανάτισε να τρώει παγωτό με τους γιους της

Η εντυπωσιακή γυμνάστρια συχνά βγαίνει έξω με το σύζυγο της Λεωνίδα Παπασταύρο και τα παιδιά της, Θάνο και Αλέξανδρο. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Σοφία Παθέκα να τρώει παγωτό με τους γιους της και να περνούν όμορφες ανέμελες στιγμές.

Η όμορφη γυμνάστρια μαζί με τον σύζυγό της Λεωνίδα Παπασταύρο και τα δυο τους παιδιά περιπλανήθηκαν στα μαγαζιά του εμπορικού κέντρου καθώς ο μικρός Αλέξανδρος και ο Θάνος συχνά πλησίαζαν τα παιχνιδάδικα όπως είναι φυσιολογικό. Αν και έχουμε χειμώνα η μαμά και οι δυο γιοι της έτρωγαν παγωτό. Η Σοφία Παθέκα έχει τόση αδυναμία στους γιους της που δεν τους χαλάει χατίρι.

Ντυμένη με casual look η εντυπωσιακή γυμνάστρια παρά το γεγονός ότι είναι μανούλα, διατηρεί σε φόρμα το καλλίγραμμο κορμί της και όπως ήταν αναμενόμενο δεν πέρασε απαρατήρητη από τον κόσμο που χάζευε τις βιτρίνες. Τα μακριά της πόδια έκλεψαν την παράσταση με το στενό τζιν που φορούσε ενώ τη δική της προσοχή είχαν μόνο οι άντρες της ζωής της.

Ο γνωστός καρδιοχειρούργος, Λεωνίδας Παπασταύρος καμάρωνε τόσο τους γιους του όσο και την όμορφη σύζυγό του. Ο μεγαλύτερος γιος τους Θάνος έχει μεγαλώσει αρκετά και σχεδόν φτάνει την πανύψηλη μαμά του στον ώμο. Ο μικρός Αλέξανδρος που είναι ξανθούλης και μοιάζει περισσότερο στο μπαμπά του απολάμβανε το παγωτό του αλλά χάριζε χαμόγελα και στο φωτογραφικό φακό που απαθανάτιζε την οικογένεια. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR