counter

Η Τζένη Μπαλατσινού είπε on air ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι αλλήθωρος αλλά και κάτι ακόμη που δεν έπρεπε (Video)

Η Τζένη Μπαλατσινού είπε on air ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι αλλήθωρος αλλά και κάτι ακόμη που δεν έπρεπε (Video)
Η Τζένη Μπαλατσινού είπε on air ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι αλλήθωρος αλλά και κάτι ακόμη που δεν έπρεπε (Video)

Δημήτρης Ουγγαρέζος

Τα κέφια τους είχε η παρέα του Mega στο “Πρωινό Mou” την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου που τα έβαλαν με τα… μάτια του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Ούτε λίγο ούτε πολύ, κατά τη διάρκεια που ετοιμάζονταν να μαγειρέψουν με τον Άκη Πετρετζίκη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε πως η Τζένη Μπαλατσινού μετά από μήνες εκπομπής ανακάλυψε ότι εκείνος είναι αλλήθωρος.

Η παρέα ξέσπασε σε γέλια με το γεγονός ότι η Τζένη Μπαλατσινού δεν έχει αντιληφθεί την ιδιαιτερότητα αυτή του συμπαρουσιαστή  τους, ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που είναι άνετος και αυτοσαρκάζεται διακωμώδησε αρκετά το γεγονός.

Τα γέλια του κόπηκαν όμως όταν της Τζένης Μπαλατσινού της ξέφυγε μια πληροφορία που ο νεαρός τραγουδιστής της είχε εκμυστηρευτεί λίγο νωρίτερα στα παρασκήνια!

Η λαμπερή παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι δεν είχε καταλάβει ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι αλλήθωρος γιατί τον κοιτάζει συνήθως από κοντινή απόσταση. Αντιλήφθηκε την “αλληθωρίαση” του παρουσιαστή όπως είπε, τη στιγμή που τον κοιτούσε από μακριά και δεν μπορούσε να καταλάβει σε ποιον απευθύνεται. Συγκεκριμένα η Τζένη Μαπαλτσινού ξεστόμισε μια ατάκα του που τον έκανε να παγώσει και που προφανώς δεν έπρεπε να ειπωθεί στον αέρα:

“Ξέρετε τι μου είπε; Με τη Μπουλέ γι ‘αυτό χωρίσαμε γιατί δε βλεπόμασταν”!

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο Άκης Πετρετζίκης και η Τζένη Μπαλατσινού ξέσπασαν σε δυνατά γέλια και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος της είπε: “Όχι Ρε Τζένη, ρε Τζένη…”. Ενώ συνέχισε λέγοντας: “Να σου πω και κάτι άλλο… Να φέρουμε τη Μαρίνα την Πούπου εδώ, τι τη θέλουμε αυτή; Τόσες είχε βγάλει αυτή η σοδιά…”

Ο Πέτρος Κωστόπουλος που δε μπορούσε να κρατήσει τα γέλια του έσπευσε να στηρίξει το Δημήτρη Ουγγαρέζο λέγοντας ότι ο νεαρός παρουσιαστής δεν είναι αλλήθωρος αλλά έχει στραβισμό! Με αυτόν τον τρόπο έκανε καλύτερα… τα πράγματα!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR