counter

Άγριο "κράξιμο" του Πρωινού Μega στην Ελένη Τσολάκη & "καρφιά" για Λιάγκα - Σκορδά. Τί τους εξόργισε; (video)

Άγριο "κράξιμο" του Πρωινού Μega στην Ελένη Τσολάκη & "καρφιά" για Λιάγκα - Σκορδά. Τί τους εξόργισε; (video)
Άγριο "κράξιμο" του Πρωινού Μega στην Ελένη Τσολάκη & "καρφιά" για Λιάγκα - Σκορδά. Τί τους εξόργισε; (video)

Πέτρος Κωστόπουλος Ελένη Τσολάκη

Ενώ ο Πέτρος Κωστόπουλος καταβάλλει προσπάθειες για να μη χρησιμοποιεί τα γαλλικά του στον αέρα της εκπομπής του “Πρωινό mou”, οι δηλώσεις κάποιων επώνυμων προσώπων δεν τον αφήνουν να “αγιάσει”! Την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου στην πρωινή εκπομπή προβλήθηκε απόσπασμα από την εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη που ήταν καλεσμένη η παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη.

Η νεαρή παρουσιάστρια ενώ βρήκε πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση το πρωινό με παρουσιαστές τον Πέτρο Κωστόπουλο και τη Τζένη Μπαλατσινού έκανε “κωλοτούμπα” λέγοντας στη συνέχεια ότι δεν ξέρει αν η συγκεκριμένη εκπομπή ταιριάζει στην αισθητική της. “Με ξενίζει λίγο το γεγονός ότι είναι λίγο πιο χύμα απ ‘ότι θα ήθελα εγώ”, επεσήμανε η Ελένη Τσολάκη και άναψαν τα αίματα στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Μετά τις δηλώσεις αυτές, η ομάδα του “πρωινό mou”, άρχισε να υπερασπίζεται την εκπομπή της και οι πρώτες  ατάκες έπεσαν τα καρφιά για το απέναντι πρωινό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Ο Άρης Καβατζίκης και η Τζένη Μπαλατσινού έσπευσαν να επισημάνουν ότι στη δική τους εκπομπή δεν έχει κάνει κανείς αποτρίχωση στα τέσσερα και δεν έχουν ακουστεί σχόλια για βουβαλίσια πέη, σπερματεγχύσεις και πολλά άλλα.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η ομάδα τους με αφορμή τις δηλώσεις της Ελένης Τσολάκη πέταξαν τα καρφιά τους προς τους ανταγωνιστές τους.

Η κουβέντα συνεχίστηκε με τον Πέτρο Κωστόπουλο να λέει ότι δεν ξέρει την Ελένη Τσολάκη, πως δεν του αρέσει η Ελένη Τσολάκη σαν γυναίκα και ότι είναι “βήτα”! Ο Άρης Καβατζίκης με τη σειρά του τα έβαλε με τα κανάλια που επιβάλλουν στα περιοδικά να έχουν κάθε νέο παρουσιαστή στο εξώφυλλο τους και αποκάλυψε πως από τον ALPHA προωθούσαν την Ελένη Τσολάκη μόνο για εξώφυλλα περιοδικών και όχι μέσα για συνεντεύξεις μόνο και ο Πέτρος Κωστόπουλος κλείνοντας δήλωσε: “Να ξανακάνουμε περιοδικά να κάνουμε εξώφυλλο την Τσολάκη”!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR