counter

Παρουσιαστής αποκάλεσε τη Μαρία Ηλιάκη "ξινομυζήθρα"... και δεν ήταν ο Νίκος Μουτσινάς!

Παρουσιαστής αποκάλεσε τη Μαρία Ηλιάκη "ξινομυζήθρα"... και δεν ήταν ο Νίκος Μουτσινάς!
Παρουσιαστής αποκάλεσε τη Μαρία Ηλιάκη "ξινομυζήθρα"... και δεν ήταν ο Νίκος Μουτσινάς!

Δημήτρης Ουγγαρέζος

"Κολακευτικά" ήταν τα σχόλια του Δημήτρη Ουγγαρέζου προς την παρουσιάστρια του “Δέστε τους” Μαρία Ηλιάκη την οποία αποκάλεσε “ξινομυζήθρα”. Στα πλαίσια της συζήτησης για την παράσταση του Νίκου Μουτσινά, “ΚΤΕΛ” που έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου η παρέα του πρωινού του Mega σχολίαζε τους επώνυμους που έδωσαν το παρών.

Κάπου εκεί ο Άρης Καβατζίκης είπε ότι ο Νίκος Μουτσινάς θέλει να αποκτήσει παιδί κάποια στιγμή και μάλιστα θέλει να αποκαταστήσει και τους φίλους του. Ο κλήρος έπεσε στη Μαρία Ηλιάκη και τότε άρχισαν τα όργανα!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξεκίνησε να μιλάει και να λέει πως η Μαρία Ηλιάκη είναι δύσκολο να αποκατασταθεί γιατί είναι ξινή. Η ομάδα σύσσωμη του ζήτησε το λόγο που αποκαλεί την παρουσιάστρια “ξινομυζήθρα” και εκείνος συνέχισε λέγοντας: “Βγάζει μια ξινίλα… να μου έστειλε και μήνυμα τώρα, κάτσε να την πάρω τηλέφωνο…”.

Η Μαρία Ηλιάκη σήκωσε το τηλέφωνο και στον αέρα της εκπομπής για να απαντήσει τον νεαρό παρουσιαστή που την αποκάλεσε “ξινομυζήθρα” και είπε: “Σταματήστε”! Και συνέχισε με μια μπηχτή προς τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: “Πέτρο θέλω να σου πω ότι ο Ουγγαρέζος χθες βράδυ με φλέρταρε”.

Την αποκαλούσε που την αποκαλούσε ξινομυζήθρα όταν άκουσε και αυτό ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δήλωσε στη Μαρία Ηλιάκη ότι θα την “ξεφτιλίσει”. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του παρουσιαστή, η Μαρία Ηλιάκη την ώρα που εκείνος ετοιμαζόταν να φωτογραφηθεί, έπεσε πάνω στον αγκώνα του με το γνωστό αρχαίο τρόπο….

Η συνομιλία έληξε όταν η Μαρία Ηλιάκη αναφέρθηκε στις αμέτρητες πρώην του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Ο γνωστός παρουσιαστής επικαλέστηκε “χιόνια” στην τηλεφωνική σύνδεση και της “έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα”!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR