counter

Φρόσω - Μητέρα Νίκου Μουτσινά: "Από τον Νίκο, περιμένω γάμο και παιδί". Τί της απάντησε ο γιος; (Video)

Φρόσω - Μητέρα Νίκου Μουτσινά: "Από τον Νίκο, περιμένω γάμο και παιδί". Τί της απάντησε ο γιος; (Video)
Φρόσω - Μητέρα Νίκου Μουτσινά: "Από τον Νίκο, περιμένω γάμο και παιδί". Τί της απάντησε ο γιος; (Video)

Μητέρα Νίκου Μουτσινά

Η πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά

Στην πρεμιέρα της παράστασης "Το ΚΤΕΛ" με πρωταγωνιστή τον Νίκο Μουτσινά στο θέατρο Κιβωτός βρέθηκε η κάμερα του Πρωινού ΑΝΤ1 το βράδυ της Δευτέρας 2 Δεκεμβρίου και κατέγραψε όλες τις παρουσίες που έδωσαν το "παρών" στην θεατρική βραδιά. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους της πρεμιέρας ήταν και η μητέρα του Νίκου Μουτσινά, Φρόσω, που δεν μπορούσε να λείπει από μια τόσο σημαντική βραδιά για τον γιο της.

Η επιθυμία της μητέρας του

Η κάμερα της εκπομπής την πλησίασε και της ζήτησε να πει λίγα λόγια για τον γιο της, Νίκο. Έτσι βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει και την επιθυμία της να γίνει σύντομα γιαγιά: "Συγκινήθηκα, τι πιο όμορφο να ακούω καλά λόγια για το παιδί μου. Τι περιμένω τώρα από τον Νίκο; Να παντρευτεί και να κάνει ένα παιδί. Η μαμά του περιμένει εγγόνι τώρα. Τα χρόνια πέρασαν και όσο μπορώ θέλω να βοηθήσω."

Λίγο μετά η κάμερα πλησίασε τον Νίκο Μουτσινά και η δημοσιογράφος της εκπομπής του ζήτησε να εκφράσει την γνώμη του πάνω σε αυτά που δήλωσε η μητέρα του. Εκείνος με το γνωστό του καυστικό και χιουμοριστικό του ύφος απάντησε: "Δεν με ενδιαφέρει τι είπε. Δεν έχουν χτυπήσει καμπανάκια ακόμα και προέχει η δουλειά μου. Άλλωστε είμαι μικρός ακόμα, να τα λέμε και αυτά".

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την μητέρα του μιας και μεγάλωσε μαζί της και με τους παππούδες του. Η μητέρα του με αυτά που δήλωσε δείχνει ότι έχει πολλά όνειρα για το παιδί της. Το αν θα τα εκπληρώσει εκείνος, θα το δείξει η ζωή.

Δείτε τι δήλωσε η μητέρα του Νίκου Μουτσινά αλλά και ο ίδιος ο Νίκος Μουτσινάς στο video που ακολουθεί:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR