counter

Η Αγγελική Δαλιάνη φωτογραφίζεται μαζί με την αδερφή της!

Η Αγγελική Δαλιάνη φωτογραφίζεται μαζί με την αδερφή της!
Η Αγγελική Δαλιάνη φωτογραφίζεται μαζί με την αδερφή της!

Αγγελική Δαλιάνη

Η Αγγελική Δαλιάνη φωτογραφίζεται για πρώτη φορά μαζί με την αδερφή της Παναγιώτα και μιλάει στο περιοδικό People και την δημοσιογράφο Νάνσυ Παραδεισανού για την σχέση τους.

Η σχέση της Αγγελικής Δαλιάνη με την αδερφή της έχει περάσει από πολλά στάδια. Αν και σήμερα είναι οι καλύτερες φίλες παλιότερα οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες: "Eχουμε έξι χρόνια διαφορά και μικρότερες τσακωνόμασταν πάρα πολύ συχνά. Η Παναγιώτα μού φαινόταν πολύ μωρό παλιά. Μόλις πήγε 15-16, ήρθαμε πιο κοντά. Πριν υπήρχαν πολλοί καβγάδες. Ίσως πιο πολύ γιατί ήμασταν κορίτσια και είχαμε πράγματα να μοιραστούμε, ρούχα, καλλυντικά..." λέει η 34χρονη Αγγελική, ενώ η Παναγιώτα συμπληρώνει "Τώρα πια συζητάμε πολύ. Η Αγγελική είναι εκείνη που με συμβουλεύει, μάλιστα μπορεί να μου μιλήσει και έντονα όταν διαφωνεί σε κάτι. Είναι λίγο επικριτική με τους δικούς της ανθρώπους" αναφέρει.

Η Παναγιώτα Δαλιάνη σπουδάζει στη Σχολή Καλών Τεχνών και σε λίγους μήνες θα πάρει το πτυχίο της. Στο παρελθόν τελείωσε τη σχολή μαρμαρογλυπτικής στην Τήνο κι από τότε εργάζεται στο αναστηλωτικό έργο του Παρθενώνα ως μαρμαρογλύπτρια.

Η Αγγελική Δαλιάνη είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη και το Μάιο του 2009 απέκτησαν την κόρη τους Μαρία-Λυδία, που είναι σήμερα  4,5 χρόνων. Η ηθοποιός τώρα δηλώνει έτοιμη και για ένα δεύτερο παιδί: "Θέλω πολύ ένα δεύτερο παιδί και ιδανικά δεν θα ήθελα να έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους. Όμως, νιώθω πως ακόμη δεν έχω ευχαριστηθεί τη μικρή για να μπω σε μια τέτοια διαδικασία" λέει η Αγγελική.

Αγγελική Δαλιάνη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR