counter

Παγκόσμια ημέρα κατά του Aids: Οι επώνυμοι φωτογραφίζονται για καλό σκοπό

Παγκόσμια ημέρα κατά του Aids: Οι επώνυμοι φωτογραφίζονται για καλό σκοπό
Παγκόσμια ημέρα κατά του Aids: Οι επώνυμοι φωτογραφίζονται για καλό σκοπό

Παγκόσμια ημέρα κατά του Aids η σημερινή και οι επώνυμοι ποζάρουν στον φωτογραφικό  φακό της Ολυμπίας Κρασαγάκη για να στείλουν το δικό τους μήνυμα κατά του θανατηφόρου ιού μέσω του The K - magazine.gr!

Οι Κατερίνα Καραβάτου, Κατερίνα Λάσπα, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Δημήτρης Μακαλιάς, Πάνος Βλάχος, Μυρτώ Κάζη, Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη, Βίκυ Καρβάλτσιου, Μάνος Βροντζάκης, Δημήτρης Γαλάνης , Βασίλης Παλαιολόγου, Αδάμ Τσαρούχης και Άγγελος Τριάντης φωτογραφίζονται για την Παγκόσμια μέρα κατά του Aids, την 1η Δεκεμβρίου 2013.

Η φωτογράφιση είναι μία ιδέα της ίδιας της Ολυμπίας Κρασαγάκη και δημοσιεύτηκε στο φωτογραφικό της blog, photomag.gr. Εκτός από την φωτογράφο, που ήταν πίσω από τον κάμερα, η Μαιρηλού Τζιβελέκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ και ο Χριστόφορος Λάζαρης το μοντάζ.

Το AIDS είναι μία από τις φονικότερες επιδημίες στην παγκόσμια ιστορία. Από το 1981 που παρατηρήθηκε κλινικά στις ΗΠΑ, γύρω στα 25.000.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ 33.000.000 είναι φορείς του ιού HIV. Η 1η Δεκεμβρίου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS το 1988, με απόφαση της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας και στη συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Δείτε τo Video!

    

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR