counter

Ο Paul Walker σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Τραγωδία στο Hollywood

Ο Paul Walker σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Τραγωδία στο Hollywood
Ο Paul Walker σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Τραγωδία στο Hollywood

Θρήνο έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του διάσημου ηθοποιού του Hollywood Paul Walker.

O Paul Walker, ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από την ταινία, Fast and Furious, σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα που συνέβη στην Σάντα Κλαρίτα της Καλιφόρνια χθες το απόγευμα.

Η Porsche GT που οδηγούσε ένας φίλος του διάσημου ηθοποιού ξέφυγε από την πορεία της, χτύπησε σ' ένα δέντρο και πήρε φωτιά. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο 40χρονος Paul Walker βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Τραγική ειρωνεία, το γεγονός πως ο ηθοποιός ήταν πρωταγωνιστής ταινιών για τις οποίες είχε μάθει να οδηγεί σχεδόν επαγγελματικά ώστε να κρατάει τον πρωταγωνιστικό ρόλο! Ο Paul Walker αυτές τις μέρες βρισκόταν εν μέσω των γυρισμάτων του Fast and Furious 7 και το Σαββατοκύριακο έφτασε στην Σάντα Κλαρίτα για να παρευρεθεί σ' ένα σόου με αυτοκίνητα τα έσοδα του οποίου θα πήγαιναν για την ανακούφιση των θυμάτων της πρόσφατης καταστροφής στις Φιλιππίνες. 

Ο Paul Walker έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες επιτυχημένες ταινίες όπως Varsity Blues, Pleasantville, She' All That, Joy Ride και Running Scared, ενώ πιο πρόσφατα είχε εμφανιστεί στα Takers, Hours και στο Flags of our Fathers του Clint Eastwood. 

Ο συμπρωταγωνιστής του, Vin Diesel συντετριμμένος μετά τον χαμό του ανέβασε μία φωτογραφία τους μαζί στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα: "Αδελφέ μου θα μου λείψεις πολύ. Έχω μείνει εμβρόντητος. Ο παράδεισος θα έχει έναν ακόμα άγγελο. Αναπαύσου εν ειρήνη" έγραψε συγκλονισμένος.

Δείτε τον Paul Walker 30 λεπτά πριν τη μοιραία σύγκρουση που του κόστισε τη ζωή!

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR