counter

Σίσσυ Χρηστίδου: Μιλά για την οικογένεια της και αποκαλύπτει πώς έχασε τα 15 κιλά της εγκυμοσύνης

Σίσσυ Χρηστίδου: Μιλά για την οικογένεια της και αποκαλύπτει πώς έχασε τα 15 κιλά της εγκυμοσύνης
Σίσσυ Χρηστίδου: Μιλά για την οικογένεια της και αποκαλύπτει πώς έχασε τα 15 κιλά της εγκυμοσύνης

Σίσσυ Χριστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου μιλά στο περιοδικό People για τη ζωή της οικογένειας Μαραντίνη από τότε που υποδέχτηκε το τέταρτο μέλος της και τα κιλά της εγκυμοσύνης.  

Η Σίσσυ Χρηστίδου πριν από τρεις μήνες απέχτησε τον δεύτερο γιό της, που θα βαπτιστεί Μιχαήλ. Ο ερχομός του μικρού έφερε την απόλυτη ευτυχία στο ζευγάρι αλλά και στον μεγαλύτερο γιο τους που ήθελε πολύ ένα αδερφάκι: "Ο Φίλιππος δέχτηκε πολύ καλά το μικρό, δεν έχει βγάλει καθόλου ανταγωνισμό. Έρχεται από το σχολείο με αγωνία να δει το μωρό, παίζει μαζί του, τον φιλάει, του τραγουδάει, με βοηθά να τον ταΐσουμε και να τον αλλάξουμε πάνα. Το ήθελε, άλλωστε, πολύ. Ζητούσε αδελφάκι, οπότε έχει αντιληφθεί τον ερχομό του μωρού σαν δώρο" λέει η Σίσσυ,

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν θα έλεγε όχι σε ένα τρίτο παιδί, η παρουσιάστρια δεν έχει κρύψει την επιθυμία της να αποκτήσει μεγάλη οικογένεια: "Θέλω πολλά παιδιά! Τον άντρα μου προσπαθώ να πείσω. Όχι τώρα που το συζητάμε, βέβαια, αλλά σε ένα-δυο χρόνια θα ήθελα πολύ". 

Η Σίσση Χρηστίδου την περίοδο της εγκυμοσύνης της πήρε 25 κιλά. Πλέον έχοντας χάσει τα 15κιλά, αποκαλύπτει πως το μυστικό της είναι η σωστή διατροφή και το πολύ νερό "Στη δεύτερη εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά. Στον Φίλιππο είχα πάρει 40! Δεν είμαι από αυτές τις γυναίκες που στην εγκυμοσύνη παίρνουν μόνο 8 κιλά. Μετά αγωνίζομαι για να χάσω το βάρος, είναι η αλήθεια, αλλά στην εγκυμοσύνη είμαι χαλαρή. Τρώω σωστά, γιατί, όταν είμαι έγκυος, το παιδί τρέφεται με ό, τι τρέφομαι κι εγώ. Όμως τρώω όσο θέλω, δεν καταπιέζομαι. Και τώρα κάνω μια προσεκτική διατροφή, χωρίς στερήσεις. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου, μου πήρε δέκα μήνες να επανέλθω στο βάρος μου. Δεν σκοπεύω να κάνω δίαιτες-εξπρές για να εξαφανίσω 25 κιλά".

Η παρουσιάστρια συνδυάζει τη σωστή διατροφή με πολύωρο περπάτημα. "Δεν αθλούμαι ούτε αθλήθηκα ποτέ. Όμως περπατώ πολύ με το καρότσι –που κάνει και για τρέξιμο– κι έτσι θα πάω βόλτα στο βουνό, θα ανέβω στην Πεντέλη, θα περπατήσω μία-μιάμιση ώρα. Αλλά δεν θα αφήσω το παιδί για να πάω στο γυμναστήριο".

Η Σίσση παραδέχεται πως με ο σύζυγος της  Θοδωρής Μαραντίνης την βοηθάει στην φροντίδα των παιδιού τους "Κάνει τα πάντα όπως οι περισσότεροι σύγχρονοι μπαμπάδες. Εμείς δεν έχουμε και τους δικούς μας στην Αθήνα, έτσι όλα τα μοιραζόμαστε. Ο Φίλιππος λείπει στο σχολείο όλη μέρα, οπότε το πρωί ή εγώ ή ο Θοδωρής θα καθίσουμε με το μωρό για να κάνει ο άλλος τις δουλειές του".

Σίσσυ Χριστίδου

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR