counter

Η πρεμιέρα του Γιώργου Μαζωνάκη και της Καίτης Γαρμπή. Oι celebrities πρώτο τραπέζι πίστα!

Η πρεμιέρα του Γιώργου Μαζωνάκη και της Καίτης Γαρμπή. Oι celebrities πρώτο τραπέζι πίστα!
Η πρεμιέρα του Γιώργου Μαζωνάκη και της Καίτης Γαρμπή. Oι celebrities πρώτο τραπέζι πίστα!

Πρεμιέρα έκαναν χθες ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Καίτη Γαρμπή στο  νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται.

Η συνεργασία Μαζωνάκη- Γαρμπή σηματοδοτεί την επιστροφή της τραγουδίστριας στις μεγάλες πίστες, καθώς η ίδια είχε αποφασίσει τα τελευταία χρόνια να κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις σε μικρότερους χώρους.

Η συνεργασία της Καίτης Γαρμπή με τον Γιώργο Μαζωνάκη, βρήκε την τραγουδίστρια σε μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους τις ζωής της! Η Καίτη Γαρμπή μετά από πολύχρονη αποχή από τις πίστες, επέστρεψε, τραγουδώντας την Ιεροσυλία και φορώντας εντυπωσιακές  δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη.

Σε μεγάλα κέφια ο Γιώργος Μαζωνάκης ξεσήκωσε τους θαυμαστές του που είχαν γεμίσει το νυχτερινό κέντρο. Μαζί τους εμφανίζονται ο Νικηφόρος και η Ελισάβετ Σπανού

Στα πρώτα τραπέζια του νυχτερινού κέντρου βρέθηκαν και πολλοί celebrities. Ανάμεσά τους οι Γιάννης Λάτσιος, Γιώργος Λιάγκας, Ναταλία Γερμανού, Λάουρα Νάργες, Γιώργος Λιανός, Σάσα Σταμάτη και η κουμπάρα του Γιώργου Μαζωνάκη και ηθοποιός  Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Ο Γιώργος Λιάγκας έφτασε στο νυχτερινό κέντρο με τον Γιώργο Λιανό, ενώ η Φαίη Σκορδά ήταν στον σπίτι με τον μικρό Γιαννάκη. Την παρέα του παρουσιαστή συμπλήρωναν οι συνεργάτες του Σάσα Σταμάτη και η Λάουρα Νάργες. Η Ναταλία Γερμανού, δεν συνοδευόταν από τον αγαπημένο της Μάνος Ιωάννου, αλλά από τον πρώην συνεργάτη της Θέμη Γεωργαντά.

Δείτε τις φωτογραφίες από την λαμπερή πρεμιέρα Μαζωνάκη Γαρμπή!

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR