counter

Ο David και η Victoria Beckham πόζαραν για το χριστουγεννιάτικο εξώφυλλο της γαλλικής Vogue

Ο David και η Victoria Beckham πόζαραν για το χριστουγεννιάτικο εξώφυλλο της γαλλικής Vogue
Ο David και η Victoria Beckham πόζαραν για το χριστουγεννιάτικο εξώφυλλο της γαλλικής Vogue

Για το χριστουγεννιάτικο τεύχος της γαλλικής Vogue πόζαραν ο David και η Victoria Beckham και το αποτέλεσμα αποδεικνύει ότι το πάθος παραμένει άσβεστο ακόμη και μετά από 14 χρόνια γάμου. Όπως όλα δείχνουν η ρουτίνα δεν έχει επηρεάσει τη σχέση τους η οποία παραμένει ζωντανή και έχει πολύ γερές βάσεις.

Η γαλλική Vogue με άρωμα από “Beckhams”

Με αφορμή τον ρόλο της Victoria Beckham ως guest fashion editor, αναλαμβάνοντας τα ηνία του περιοδικού για το τεύχος Δεκεμβρίου/Ιανουαρίου, η επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας, εκτός από τις αναρίθμητες της υποχρεώσεις, πόζαρε μαζί με τον σύζυγό της, για τα δύο συλλεκτικά χριστουγεννιάτικα εξώφυλλα του περιοδικού, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου.

Η ίδια κάνοντας έναν μικρό απολογισμό δήλωσε: “Ο David και εγώ περάσαμε τόσα πολλά μαζί. Είχαμε άλλοτε τα πάνω μας και άλλοτε τα κάτω μας, όμως είμαστε πολύ υπερήφανοι ο ένας για τον άλλο”. Ενώ η αρχισυντάκτρια της γαλλικής Vogue, Emmanuelle Alt, έγραψε για το τεύχος Δεκεμβρίου 2013/ Ιανουαρίου 2014:

“Για το τεύχος αυτό, αναθέσαμε τη θέση του αρχισυντάκτη σε μια γυναίκα που όσο δουλεύαμε μαζί, αποκαλύφθηκε να είναι το ακριβώς αντίθετο της δημόσιας εικόνας της. Αυθόρμητη και γεμάτη χιούμορ, μετριόφρων, με μια υγιή δόση της φιλοδοξίας. Και όπως όλοι όσοι είναι πραγματικά παθιασμένοι με αυτό που κάνουν, η Victoria είναι τελειομανής”.

Η Victoria εξελίσσεται σε πολύ επιτυχημένη επιχειρηματία

Η Victoria Beckham είναι από τις πιο πολυσυζητημένες Βρετανίδες. Γνωστή για το αμείλικτο, απλησίαστο και σνομπ προφίλ της. Όλα τα φλας της δημοσιότητας στράφηκαν πάνω της από τότε που τη θυμόμαστε ως τραγουδίστρια και ως σύζυγο του πασίγνωστου David Beckham και σήμερα ως επιχειρηματία αλλά και ως σχεδιάστρια μόδας.

Η Victoria Beckham εξελίσσεται σε μια άκρως επιτυχημένη επιχειρηματία. Τα κομμάτια από κάθε συλλογή της γίνονται αμέσως Νο1 στις προτιμήσεις των celebrities αλλά και χιλιάδων γυναικών. Τα έσοδά της ξεπερνούν ημερησίως τις 100.000 λίρες, κέρδη που προέρχονται από τις πωλήσεις των ρούχων της.

Δεν είναι τυχαίο που το show της στην Fashion Week της Νέας Υόρκης συγκεντρώνει πάντα τα πιο δυνατά ονόματα από το χώρο της μόδας. Άλλωστε, ακόμα και ο Karl Lagerfeld, ο αυτοκράτορας της έμπνευσης έχει αναγνωρίσει το ταλέντο της. Η Victoria και ο David Beckham έχουν συνδέσει το όνομα τους με το στυλ και τη λέξη chic αφού πάντα αποσπούν τις καλύτερες κριτικές κάθε φορά που εμφανίζονται. Δεν είναι τυχαίο που ο πρώην άσος των γηπέδων έκανε μόδα τα tattoo και μάλιστα τα λεγόμενα “μανίκια”.

Η επιχειρηματίας επέλεξε να ποζάρει με το David Bekcham για το εξώφυλλο

Το λαμπερό ζευγάρι ποζάρει για το χριστουγεννιάτικο εξώφυλλο της γαλλικής Vogue και το αποτέλεσμα τους δικαιώνει. Ο David Beckham με ένα κοστούμι που αναδεικνύει το στυλ του και η Victoria Beckham με ένα πράσινο φόρεμα και πολύ ελαφρύ μακιγιάζ κλείνουν τα μάτια και ταξιδεύουν σε αυτά τα 14 χρόνια γάμου.

Είναι γονείς τεσσάρων παιδιών

Ο David και η Victoria Beckham είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια της showbiz και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση αφού αγαπούν τα παιδιά και την οικογένεια τους. Μάλιστα, θα περίμενε κανείς ότι η επιχειρηματίας θα απέφευγε τις πολλές γέννες για να μη χαλάσει τη σιλουέτα της.

Κι όμως, η Victoria Beckham χάρισε τέσσερα παιδιά στο σύζυγο της αποδεικνύοντας ότι μια γυναίκα μπορεί να συνδυάσει τη μητρότητα με την καριέρα. Το ζευγάρι φροντίζει να μην παραμελεί τον Brooklyn, το Romeo, τον Cruz και τη μικρή Harper όσες απαιτητικές κι αν είναι οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR