counter

Ashton Kutcher - Demi Moore: Το έγγραφο του διαζυγίου τους

Ashton Kutcher - Demi Moore: Το έγγραφο του διαζυγίου τους
Ashton Kutcher - Demi Moore: Το έγγραφο του διαζυγίου τους

Το χαρτί διαζυγίου της Demi Moore και του Ashton Kutcher

Βγήκε το διαζύγιο της Demi Moore και του Ashton Kutcher και είναι πλέον επίσημο. Μετά από αρκετό διάστημα ταλαιπωρίας, αφού οι δυο τους δεν τα έβρισκαν στα οικονομικά κατάφεραν να καταλήξουν σε μια συμφωνία και να εκδοθεί το διαζύγιο τους την Τρίτη 26 Νοεμβρίου, όπως θα διαπιστώσετε από τη φωτογραφία που διέρρευσε στον Τύπο.

Είναι και επίσημα ελεύθεροι πλέον…

Ο 34χρονος ηθοποιός που είναι και επίσημα πλέον ελεύθερος δεν βλέπει την ώρα να παντρευτεί την αγαπημένη του Mila Kunis με την οποία διατηρεί σχέση εδώ και ένα χρόνο και είναι πραγματικά αχώριστοι. Την ώρα που οι φήμες πληθαίνουν για εγκυμοσύνη της σέξι ηθοποιού, ο Ashton Kutcher δε διστάζει να δηλώσει ότι είναι έτοιμος να προχωρήσει και να πάει στο επόμενο βήμα της σχέσης του με την 28χρονη σύντροφό του.

Το διαζύγιο του Ashton Kutcher και της Demi Moore βγήκε. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2005 και χώρισε το 2011, είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον Δεκέμβριο του 2012. Ο λόγος που αυτό καθυστέρησε να εκδοθεί ήταν γιατί δεν τα έβρισκαν στα οικονομικά. Το πολυπόθητο χαρτί για τον star του Hollywood, βγήκε και είναι επίσημο. Μπορεί να πανηγυρίζει και να κάνει όνειρα για το μέλλον.

Η Demi Moore βλέπετε ζητούσε διατροφή από τον Ashton Kutcher, ο οποίος όταν γνωρίστηκε με την 51χρονη ηθοποιό έβγαζε πολύ λιγότερα χρήματα από εκείνη. Τα πράγματα άλλαξαν όταν εκείνος άρχισε να έχει ανοδική πορεία στο χώρο του. Οι τραπεζικοί του λογαριασμοί αυξάνονταν ολοένα κάτι που οδήγησε τη Demi Moore να ζητήσει διατροφή και να περιπλέξει τα πράγματα.

Το διαζύγιο καθυστέρησε δυο χρόνια αλλά βγήκε

Το διαζύγιο καθυστερούσε και προκαλούσε εκνευρισμό στη Mila Kunis και το νεαρό ηθοποιό που ήθελαν να συνεχίσουν τη ζωή τους και να ηρεμήσουν από τα καπρίτσια της Demi Moore που είναι γνωστό ότι χρειάστηκε πολύς καιρός και προσπάθεια για να ξεπεράσει τον 34χρονο πρώην, πλέον, σύζυγο της.

Το διαζύγιο του Ashton Kutcher και της Demi Moore βγήκε και είναι επίσημο πλέον. Ο ηθοποιός μπορεί να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα και να προχωρήσει τη σχέση του με την σέξι αγαπημένη του. Οι πληροφορίες λένε ότι ο γοητευτικός star χρειάστηκε να κάνει κάποιες παραχωρήσεις και να αφήσει κάτι παραπάνω στην αμείλικτη πρώην σύζυγό του  προκειμένου να βγει επιτέλους το διαζύγιο τους, που εκκρεμεί δυο χρόνια τώρα. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR