counter

Νίνα Λοτσάρη: Βόλτα στη Γλυφάδα με τον νέο της σύντροφο, Γιώργο Μπαβέλη

Νίνα Λοτσάρη: Βόλτα στη Γλυφάδα με τον νέο της σύντροφο, Γιώργο Μπαβέλη
Νίνα Λοτσάρη: Βόλτα στη Γλυφάδα με τον νέο της σύντροφο, Γιώργο Μπαβέλη

Η Νίνα Λοτσάρη είναι πολύ ερωτευμένη με τον Γιώργο Μπαβέλη και δεν έχει καμία διάθεση να το κρύψει. Η Νίνα Λοτσάρη, πριν λίγες μέρες βγήκε βόλτα στην Γλυφάδα με τον σύντροφό της, αδιαφορώντας για την παρουσία φωτογραφικού φακού.

Βόλτα στη Γλυφάδα για Λοτσάρη - Μπαβέλη

Η Νίνα Λοτσάρη, ντυμένη πολύ ροκ και φορώντας μεγάλα γυαλιά ηλίου, περπάτησε για αρκετή ώρα με τον σύντροφό της, από την πλατεία Εσπερίδων της Γλυφάδας, κατευθυνόμενοι στον κεντρικό δρόμο της περιοχής, την οδό Κύπρου. Μάλιστα, λίγα οικοδομικά τετράγωνα παρακάτω, βρίσκεται το club restaurant που εργάζεται ο Γιώργος Μπαβέλης και αποτελεί το μέρος που γνώρισε την Νίνα Λοτσάρη. Οι δυο τους, βγήκαν βόλτα για ψώνια και καφέ, επιλέγοντας έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της περιοχής.

Ο Γιώργος Μπαβέλης, σχετικά με το αν έχει ενοχληθεί που το τελευταίο χρονικό διάστημα ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας λόγω της σχέσης του με την Νίνα Λοτσάρη, απάντησε σε πρόσφατη συνέντευξή του: "Δεν με ενοχλεί τίποτα. Δεν νομίζω να έχω δώσει ποτέ δικαιώματα, και αυτοί που με ξέρουν με ξέρουν μέσα από τη δουλειά μου. Δεν έχω τέτοια θέματα και -δόξα τω Θεώ- με τη Νίνα είμαι ευτυχισμένος".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR