counter

Ο Πέτρος Κωστόπουλος στον Εισαγγελέα (Video)

Ο Πέτρος Κωστόπουλος στον Εισαγγελέα (Video)
Ο Πέτρος Κωστόπουλος στον Εισαγγελέα (Video)

Στον Εισαγγελέα ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Στις 13:00 το μεσημέρι ο Πέτρος Κωστόπουλος χωρίς χειροπέδες και με συνοδεία αστυνομικού και της δικηγόρου του Ιωάννας Καλαντζάκου πέρασε την πόρτα του Εισαγγελέα. 

“Ο Πέτρος Κωστόπουλος παρουσιάστηκε αυθορμήτως για να υποβληθεί στην αυτόφωρη διαδικασία για οφειλές προς το Δημόσιο και το ΙΚΑ πλημμεληματικώς διωκόμενες. Θέλω να τονίσω ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι ίσως από τους μοναδικούς έλληνες που έχουν πουλήσει όλα τους τα ατομικά περιουσιακά στοιχεία. Δυο σπίτια δικά του για να πληρωθούν τα χρέη στο δημόσιο και το ΙΚΑ μέχρι και το Φεβρουάριο του 2012… 5.500.000 ευρώ έχουν πληρωθεί και στο Δημόσιο και στους ασφαλιστικούς φορείς.

Υπάρχουν υπόλοιπα οφειλών αφού η εταιρία βρισκόταν σε παύση πληρωμών. Η εταιρία κήρυξε πτώχευση τον 9ο του 2012. Οι οφειλές είναι εκχωρήσεις μισθωμάτων εκ μέρους ιδιοκτητών μισθωμένων εκ μέρους της IMAKO ακινήτων… Όσον αφορά τα χρέη προς το ΙΚΑ είναι για το χρονικό διάστημα μετά το κλείσιμο της IMAKO γιατί οι εργαζόμενοι δε μπορούσαν να απολυθούν τυπικά γιατί δεν υπήρχαν τα χρήματα για να καταβληθούν οι αποζημιώσεις. Και να ήθελε, δε μπορούσε να τα δώσει.

Τα χρέη του τα μηδένισε. Από δω και πέρα θα πάρουμε το 3μερο, θα πάρουμε μια αναβολή για να δούμε την ουσιαστική οφειλή, όπως σας είπα από την εκχώρηση των μισθωμάτων και από κει και πέρα θα ακολουθηθεί η οδός της εκδίκασης ενός πλημμελήματος.

Δεν είναι και το πιο ευχάριστο για εκείνον και εργάζεται σκληρά γιατί έχει τρία ανήλικα παιδιά…”. Αυτά δήλωσε η δικηγόρος του Πέτρου Κωστόπουλου, Ιωάννα Καλαντζάκου σχετικά με τα χρέη και τις οφειλές του Πέτρου Κωστόπουλου στο Δημόσιο και το ΙΚΑ. 

Σύλληψη Πέτρου Κωστόπουλου.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος συνελήφθη το πρωί της Τρίτης 26 Νοεμβρίου. Ο παρουσιαστής πέρασε αυτοβούλως το κατώφλι της ΓΑΔΑ και παραδόθηκε αφού είχαν κινηθεί οι διαδικασίες και είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για χρέη προς το Δημόσιο, από την δραστηριότητα της εκδοτικής εταιρίας του ΙΜΑΚΟ.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ο παρουσιαστής όπως επισήμανε η Τζένη Μπαλατσινού στην εκπομπή Πρωινό του Mega, παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα για να διευθετήσει οικονομικές, νομικής φύσεως, διαδικασίες και εκκρεμότητες από την πτώχευση της ΙΜΑΚΟ.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος παραδόθηκε.

Ο παρουσιαστής ουσιαστικά πηγαίνοντας οικειοθελώς στην ΓΑΔΑ στις 10:00 το πρωί, πρόλαβε τις εξελίξεις, αφού είχαν εκδοθεί εις βάρος του, 3  εντάλματα σύλληψης για χρέη στο ΙΚΑ και προς τρίτους. Ο Πέτρος Κωστόπουλος μπαίνοντας στη ΓΑΔΑ κατευθύνθηκε στο τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας  και ζήτησε να γίνει διακανονισμός για τα χρέη.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, από το οποίο ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία για αύριο το πρωί στις 09.00.

Ο Θέμος Αναστασιάδης καλεσμένος στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά μίλησε για τη σύλληψη του πρώην φίλου του.

Δείτε το video με τις δηλώσεις της δικηγόρου του Ιωάννας Καλαντζάκου στη Μεσημεριανή Μελέτη έξω από τον Εισαγγελέα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR