counter

Ο Θέμος Αναστασιάδης μιλά για τον Πέτρο Κωστόπουλο: "Μπράβο στη Τζένη!" (Video)

Ο Θέμος Αναστασιάδης μιλά για τον Πέτρο Κωστόπουλο: "Μπράβο στη Τζένη!" (Video)
Ο Θέμος Αναστασιάδης μιλά για τον Πέτρο Κωστόπουλο: "Μπράβο στη Τζένη!" (Video)

Θέμος Αναστασιάδης

O Θέμος Αναστασιάδης καλεσμένος στο Πρωινό

Καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά το πρωί της Τρίτης 26 Νοεμβρίου βρέθηκε ο Θέμος Αναστασιάδης. Ο δημοσιογράφος και εκδότης παραχώρησε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στους παρουσιαστές και ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και η σύλληψη του Πέτρου Κωστόπουλου για χρέη προς το Δημόσιο.

Το χρονικό της σύλληψης του Πέτρου Κωστόπουλου

Ο Πέτρος Κωστόπουλος συνελήφθη το πρωί της Τρίτης 26 Νοεμβρίου. Πέρασε αυτοβούλως το κατώφλι της ΓΑΔΑ και παραδόθηκε αφού είχαν κινηθεί οι διαδικασίες και είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για χρέη προς το Δημόσιο της εκδοτικής εταιρίας του ΙΜΑΚΟ. Ο παρουσιαστής όπως επισήμανε η Τζένη Μπαλατσινού στην εκπομπή Πρωινό του Mega παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα για να διευθετήσει οικονομικές, νομικής φύσεως, διαδικασίες και εκκρεμότητες από την πτώχευση της ΙΜΑΚΟ.

Ο Θέμος Αναστασιάδης για την σύλληψη του Πέτρου Κωστόπουλου

Ο Θέμος Αναστασιάδης εξέφρασε την δική του άποψη για την σύλληψη για χρέη του Πέτρου Κωστόπουλου που μονοπωλεί το ενδιαφέρον των media τις τελευταίες ώρες και δεν παρέλειψε να μιλήσει ευθέως για αυτό λέγοντας τα εξής: "Αυτή τη στιγμή που κάνουμε εκπομπή, απέναντι ο Πέτρος Κωστόπουλος παραδόθηκε για χρέη στο Δημόσιο. Η μισή Ελλάδα χαίρεται και η άλλη μισή στενοχωριέται. Το μυαλό μου δεν πάει στον ίδιο, ο οποίος στο κάτω κάτω έχει κάνει την πορεία του και πληρώνει τα λάθη του, έρχονται και ζόρια στην ζωή, άσχημες μέρες. Εμένα το μυαλό μου πάει πιο πολύ στους δικούς του. Και να πω και ένα μπράβο στην Τζένη Μπαλατσινού που κάθεται και κάνει μόνη της την εκπομπή και ποιος ξέρει τι τραβάει η ψυχή της. Έχω υποχρέωση να το πω. "Ο Θέμος Αναστασιάδης μάλιστα εξέφρασε και την γνώμη του για την παρουσίαση του Πρωινού του Μega από τον Πέτρο Κωστόπουλο: "Υπήρξαμε κάποτε φίλοι, τώρα δεν είμαστε. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε να κάνει ο Πέτρος στην ζωή του ήταν η παρουσίαση του πρωινού. Αναγκάστηκε."

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR