counter

AMERICAN MUSIC AWARDS: Τα highlight της μεγάλης βραδιάς!

AMERICAN MUSIC AWARDS: Τα highlight της μεγάλης βραδιάς!
AMERICAN MUSIC AWARDS: Τα highlight της μεγάλης βραδιάς!

ΑΜΑ Awards: τα βραβεία

Την Κυριακή το βράδυ στο θέατρο Nokia του Los Angeles έγιναν τα American Music Awards, μια λαμπερή βραδιά γεμάτη από τις πιο διάσημες φωνές και τις πιο λαμπερές παρουσίες. Σε μεγάλους νικητές αναδείχτηκαν οι Macklemore και Lewis με 6 βραβεία ενώ ακολουθούν οι Taylor Swift και Justin Timberlake με 5 βραβεία.

Την παρουσίαση των AMAS ανέλαβε ο Pitbull o οποίος εντυπωσίασε με την λάμψη του το κοινό.

Οι ερμηνείες που ξεχώρισαν στα AMAS με την «καλή» και με την «κακή έννοια»:

Στα American Music Awards λόγω της πλεονάζουσας ποσότητας σε καλές φωνές και εντυπωσιακές παρουσίες ορισμένοι καλλιτέχνες κατέφυγαν σε πιο «ακραίες» λύσεις για να κερδίσουν το ενδιαφέρον του κοινού…

Πρώτη και καλύτερη ποια άλλη θα μπορούσε να ήταν σε αυτή τη κατηγορία καλλιτεχνών από την Miley Cyrus! Αυτό κι εσείς όπως κι εμείς το είχατε σίγουρο. Η νεαρή τραγουδίστρια αυτή τη φορά αποφάσισε να ερμηνεύσει την καινούρια της επιτυχία Wreckin’ Ball φορώντας άκρως αποκαλυπτικά εσώρουχα που απεικόνιζαν μία γάτα. Μία τεράστια γάτα έπαιζε και φόντο στο video wall πίσω από την Miley Cyrus η οποία μάλιστα είχε θλιμμένο ύφος. Την βαθύτερη ερμηνεία του όλου concept, μην μας ρωτάτε ούτε εμείς την καταλάβαμε…

Επόμενη εντυπωσιακή ερμηνεία ήταν αυτή της Katy Perry που βγήκε στη σκηνή με παραδοσιακή στολή γκέισας και οι φαν της ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Ξεχωριστή ήταν η απονομή του  βραβείου της Rihanna. Το βραβείο της Rihanna το παρέδωσε η ίδια η μητέρα της γεγονός που προκάλεσε έντονο κύμα συγκίνησης στην νεαρή σταρ και έκανε μία αυθόρμητη αναδρομή από τα νεανικά της χρόνια μέχρι εδώ που έχει φτάσει σήμερα.

Η Rihanna άφησε το παγκόσμιο κοινό άφοβη καθώς εμφανίστηκε κάτι παραπάνω από απαστράπτουσα με την πολύ σικ αλλά και ταυτόχρονα αποκαλύπτικη μαύρη μακριά τουαλέτα που διάλεξε για τα AMAS. Το φόρεμα της άφηνε μεγάλο τμήμα της μέσης και της κοιλιάς της ακάλυπτο.

Υπέρλαμπρη εμφανίστηκε και η Jennifer Lopez η οποία απέδωσε φόρο τιμής στην κουβανή performer Celia Cruz. Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της άλλαξε τρεις φορές ρούχα. Ξεκίνησε με μία πολύχρωμη τουαλέτα salsa συνέχισε με μαύρη γυαλιστερή μακρυά τουνίκ και έκανε φινάλε με εξαιρετικό ασημί με κρόσια κορμάκι που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία μας …. Το εξαιρετικό της σύνολο ολοκλήρωνε ασορτί καλσόν με λωρίδα στρας παρακαλώ και ψηλή αλογοουρά. Η Λατίνα καλλονή δεν αφήνει χρόνο να περάσει από πάνω της καθώς χορεύει αλλά και διαθέτει και κορμί 25χρονης. Ένα είναι το σίγουρο, ο πρώην Marc Anthony ο οποίος συμμετείχε και αυτός στα ΑMAS το λιγότερο έσκασε από το κακό του…

Ανατρεπτική ήταν όπως πάντα και η εμφάνιση της Lady Gaga η οποία μαζί με τον R Kelly ερμήνευσε το τραγούδι “ Do what you want on Sunday” αλά Marilyn Monroe με το Mr President. H Lady Gaga δεν βγήκε φυσικά από τούρτα αλλά στην ερμηνεία τους ο R Kelly υποτίθεται ήταν ο πρόεδρος και επιδόθηκαν σε αισθησιακά ενστανανέ πάνω στο προεδρικό γραφείο….

Οι εντυπωσιαές red carpet εμφανίσεις των σταρ στα AMAS:

Μια περιουσία ξόδεψαν πάλι για να ντυθούν οι celebrities.

Η Lady Gaga εκτός από την παιχνιδιάρικη ερμηνεία της με τον R Kelly νωρίτερα έκανε για άλλη μια φορά εντύπωση και στο κόκκινο χαλί, όχι μόνο με αυτό που φορούσε αλλά και με την είσοδο της. Έκανε εμφάνιση λοιπόν πάνω σε έναν κατασκευασμένο άσπρο μονόκερο. Πώς γίνεται και η Lady Gaga πάντα βρίσκει τον τρόπο να μας εκπλήσσει με τις πιο πρωτότυπες ιδέες ποτέ δεν θα το καταλάβουμε. Κατά τα άλλα η σταρ ήταν εκθαμβωτική με τη μακριά μωβ Versace τουαλέτα της η οποία μάλιστα διέθετε και πολύ αποκαλυπτικό μπούστο.

Η Katy Perry επέλεξε μια αρκετά ασφαλή επιλογή με πουά μακριά στράπλες τουαλέτα δια χειρός Oscar de la Renta. To φόρεμα της ήταν μαύρο με άσπρα πουά και διάσπαρτα λουλούδια.

Η Miley Cyrus έκανε μια πολύ σικάτη εμφάνιση φορώντας ένα ανδρόγυνο κοστούμι με άσπρο κουμπωμένο σακάκι, χωρίς.. μπλουζάκι εννοείται, και ασορτί άσπρο cropped pants με μαύρες pointed γόβες.

Η Taylor Swift η οποία για 3 συνεχόμενες χρονιές επιλέγει φορέματα σε χρυσούς τόνους δεν βρήκε το λόγο να αλλάξει φέτος την επιτυχημένη της συνήθεια. Όμως για τα φετινά AMAS τολμά ένα πολύ mini χρυσό κολλητό φορεματάκι με ασορτί χρυσά σανδάλια Jimy Choo. To φόρεμα αναδεικνύει με επιτυχία τη καλλίγραμη φιγούρα της Taylor Swift.

Tέλος την προσοχή όλων μας τράβηξε η Joan Jett όχι μόνο για τη συγκλονιστική της ερμηνεία αλλά και γιατί με το rock chic look της έμοιαζε πολλά χρόνια νεότερη από 55…!

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR