counter

Vashionista... I do!

Vashionista... I do!
Vashionista... I do!

Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου!!!

Κάθε μέρα είναι και μικρή ζωή, ζεις στιγμές που σε φέρνουν πιο κοντά στην ευτυχία... Τι είναι όμως η ευτυχία; Κάτι πολύ διαφορετικό για τον καθένα από εμάς. Είναι να ζεις, να ονειρεύεσαι, να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος, να εκτιμάς, να ερμηνεύεις, να αναζητάς, να απογοητεύεσαι και να πατάς ξανά στα πόδια σου, να μην μιζεριάζεις, να αντιμετωπίζεις τα πράγματα θετικά, να δίνεις χαρά στους γύρω σου, να αγαπάς ειλικρινά. Όλα αυτά ακούγονται πολύ όμορφα και ιδανικά, αλλά όλοι έχουμε περάσει τις “δικές μας προσωπικές στιγμές”...

Εγώ είμαι ένα άτομο που όταν είμαι καλά το δείχνω, δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από καμία μάσκα... είμαι αυθόρμητη και θέλω να ζω έντονα τα πάντα. Ένα χρόνο τώρα συγκατοικώ με έναν άνθρωπο που ξεχώρισα από την πρώτη στιγμή... Όχι όχι δεν θα ξεκινήσω να μιλάω γιατί δεν θα τελειώσω ποτέ... και δεν θέλω να σας κουράσω.

Το πιο μαγικό όμως ήταν, ότι ήρθε και με ταρακούνησε. Με έκανε να νιώσω πολύ διαφορετικά, να περάσουν πολύ σοβαρές σκέψεις από το μυαλό μου και να αρχίσω να σκέφτομαι για δυο... να αισθανθώ ότι θέλω να κάνω μια σωστή οικογένεια με αυτόν τον άνθρωπο. Μπορεί για κάποιους να είναι πολύ ρομαντικό, αλλά είναι πολύ όμορφο όταν συναντάς στο δρόμο σου άτομα που ήρθαν για να σου δώσουν τόση αγάπη.

Το πιο αστείο στη ιστορία είναι ότι δεν είχα καταλάβει τίποτα... Ενώ οι μέρες κυλούσαν και έκαναν την καθημερινότητα μας ενδιαφέρουσα, ξαφνικά ένα επαγγελματικό ταξίδι ήταν η αφορμή για να αλλάξει το σκηνικό.

“Θα έρθεις μαζί μου στο Παρίσι όπου θα πάω για δουλειά μου είπε"!!!!

Τρελάθηκα από τη χαρά μου, γιατί την αγαπώ αυτή την πόλη και ήταν μια σούπερ ευκαιρία να ξαναπάω. Η πτήση ήταν πολύ πρωινή και με το που μπήκαμε στο αεροπλάνο, εγώ δε νύσταζα με τίποτα. Που να φανταζόμουν τι θα ακολουθούσε...

H Βάσω Κολλιδά είπε το ναι στην πρόταση γάμου του αγαπημένου της

Ο Γιάννης μου πρότεινε να παίξουμε ένα παιχνίδι και εγώ κρατούσα το κινητό και τραβούσα βίντεο... όταν κάποια στιγμή μου κάνει την ερώτηση. ..."αν θα ήθελα να ζήσω τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μου μαζί του" !!!

Εκεί έσβησαν όλα, έτρεμα από χαρά, από συγκίνηση, δεν μπορούσα να το πιστέψω... Και μ’ αρέσει που έλεγα όχι μωρέ εγώ δεν θα κλάψω... Ναι καλά ... το κινητό μου είχε πέσει από τα χέρια και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα... Ήξερα ότι είναι ο άνθρωπος μου, αλλά όταν σου ζητάει να γίνεις γυναίκα του, εκεί τα συναισθήματα απογειώνονται.... Είναι από τις στιγμές που δεν μπορείς να τις περιγράψεις με λόγια... που νιώθεις απλά μοναδική για τον άνθρωπό σου!

H Βάσω Κολλιδά είπε το ναι στην πρόταση γάμου του αγαπημένου της

Το δικό μου παραμύθι μόλις άρχισε...

Εύχομαι σε όλες τις Vashionistes να βρούνε τον δικό τους Πρίγκιπα...

Σας φιλώ και σας ευχαριστώ που μοιραστήκαμε μαζί την δική μου ιστορία... Μιας και έρχονται Χριστούγεννα, θέλω να μου στείλετε και τις δικές σας ιστορίες αγάπης....

Σας φιλώ

V...

 

"Τι είναι αγάπη;

Δεν είναι συμπόνια μήτε καλοσύνη.

Στη συμπόνια είναι δύο, αυτός που πονά κι αυτός που συμπονάει.

Στην καλοσύνη είναι δύο, αυτός που δίνει κι αυτός που δέχεται.

Μα στην αγάπη είναι ένα.

Σμίγουν οι δύο και γίνονται ένα.

Δεν  ξεχωρίζουν.

Το εγώ και εσύ αφανίζονται.

Αγαπώ θα πει ΧΑΝΟΜΑΙ".

Ν. Καζαντζάκης

Αφιερωμένο στους βαθειά ερωτευμένους!!!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να εκφράσετε την αγάπη σας ή τα παράπονα σας.  Θα με βρείτε ...

Facebook: Vaso kollida A

Twitter: V_iris_Kollida

Instagram: V_iris

Aλλά μπορείτε να μου γράψετε το σχόλιό σας και στο περιθώριο που ακολουθεί...

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR