counter

Πάολα - Γιώργος Μαζωνάκης: Καυτά φιλιά στο στόμα επί σκηνής

Πάολα - Γιώργος Μαζωνάκης: Καυτά φιλιά στο στόμα επί σκηνής
Πάολα - Γιώργος Μαζωνάκης: Καυτά φιλιά στο στόμα επί σκηνής

Καυτά φιλιά στο στόμα για τον Γιώργο Μαζωνάκη και την Πάολα στο stage του Teatro το βράδυ του Σαββάτου 23 Νοεμβρίου. Οι δύο τραγουδιστές βρέθηκαν στην πίστα του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται η Πάολα με τον Παντελή Παντελίδη, την Τάμτα και τον Stan και αντάλλαξαν hot φιλιά στο στόμα που έκαναν τα φωτογραφικά φλας να αστράψουν. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στα γενέθλια του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος το Σάββατο 23 Νοεμβρίου έκλεισε τα 30 του χρόνια.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης λίγο πριν την πρεμιέρα του στο Φωταέριο με την Καίτη Γαρμπή στις 29 Νοεμβρίου, επέλεξε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο Theatro απολαμβάνοντας τις επιτυχίες του μουσικού σχήματος αλλά η εμφάνισή του στο κέντρο κέντρισε τις εντυπώσεις.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς, ο Γιώργος Μαζωνάκης ανέβηκε στην πίστα του κέντρου και ερμήνευσε ένα ντουέτο με την Πάολα, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμά της. Μετά το τέλος του τραγουδιού, ο Γιώργος Μαζωνάκης σήκωσε στην αγκαλιά του την τραγουδίστρια και οι δύο τους δεν δίστασαν να φιληθούν παθιασμένα στο στόμα μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων του νυχτερινού κέντρου που τους χάρισαν το ασταμάτητο χειροκρότημά τους.

Στο Teatro, βρέθηκε το ίδιο βράδυ, και ο Αντώνης Ρέμος με την σύντροφό του Υβόννη Μπόσνιακ και οι παρουσίες όλων ανέβασαν το κέφι στα ύψη σε μια βραδιά αφιερωμένη στα γενέθλια του Παντελή Παντελίδη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR