counter

"Ψήνεται" στον πυρετό & έχει ξαπλώσει στον καναπέ με το μπουρνούζι

"Ψήνεται" στον πυρετό & έχει ξαπλώσει στον καναπέ με το μπουρνούζι
"Ψήνεται" στον πυρετό & έχει ξαπλώσει στον καναπέ με το μπουρνούζι

Γωγώ Μαστροκώστα

Η Γωγώ Μαστροκώστα "καίγεται" στον πυρετό και έχει ξαπλώσει στον καναπέ του "Dancing with the stars" για να ξεκουραστεί. Τι και αν το θερμόμετρο έδειξε 39 βαθμούς... η Γωγώ Μαστροκώστα βρέθηκε από νωρίς στο πλατό του "Dancing with the stars 4" για να κάνει κανονικά την πρόβα της.

Η γνωστή παρουσιάστρια κρατάει το κεφάλι της από τον πονοκέφαλό ενώ έχει τυλιχτεί με το μπουρνούζι της και ένα μπλε μπουφάν που βρήκε στο καμαρίνι!  Η Γωγώ Μαστροκώστα ανέβασε την φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Facebook και σχολίασε "Εγώ είμαι, με 39 πυρετό στο καμαρίνι του dwts αααααα". Η Γωγώ Μαστροκώστα είναι επαγγελματίας και το δείχνει, παρά τον υψηλό πυρετό θα συμμετάσχει κανονικά στο 5o live.

Την ίδια ώρα σε συνέντευξη της στην εφημερίδα Real εξέφρασε την λαχτάρα της να αποκτήσει ένα ακόμα παιδί δηλώνοντας χαρακτηριστικά: "Δεν επέλεξα εγώ να μην κάνω άλλο παιδί. Ναι, θέλω πολλά παιδιά. Σίγουρα το ότι δεν έχω προχωρήσει σε ένα ακόμη παιδί δεν είναι προσωπική μου επιλογή. Μετά το πρόβλημα με την υγεία μου υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που προς το παρόν δεν μας το επιτρέπουν, αλλά ευχόμαστε στο μέλλον να συμβεί" είπε στην συνέντευξη της.

Γωγώ Μαστροκώστα

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR