counter

Η δίαιτα της Ελεονώρας Μελέτη. Μάθε πως κρατιέται σε φόρμα!

Η δίαιτα της Ελεονώρας Μελέτη. Μάθε πως κρατιέται σε φόρμα!
Η δίαιτα της Ελεονώρας Μελέτη. Μάθε πως κρατιέται σε φόρμα!

Ελεονώρα Μελέτη

H Ελεονώρα Μελέτη μιλάει στο περιοδικό  People για τα μυστικά της καλλίγραμμης σιλουέτας της και αποκαλύπτει την δίαιτα που ακολουθεί!

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι ξανά σε σουπερ φόρμα μετά από ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε με τη μέση της. Eδώ και αρκετά χρόνια έχει καθιερώσει έναν υγιεινό τρόπο διατροφής, χωρίς να στερείται τροφές που αγαπά: "Δεν τρώω ποτέ τηγανητά και βούτυρα, δεν μου αρέσουν. Επίσης, στο σπίτι μου δεν μπαίνει ποτέ ψωμί!" παραδέχεται στο περιοδικό.

Οι διατροφικές συνήθειες της Ελεονώρας Μελέτη

Ποια είναι η σχέση της Ελεονώρας με το φαγητό; "Είμαι emotional eater. Το φαγητό είναι για μένα διέξοδος και καταφύγιο, όταν είμαι πολύ καλά ή καθόλου καλά. Στα συρτάρια μου στη δουλειά έχω σοκολάτες, αλλά θα φάω δύο πλακάκια. Κι αν πάω σινεμά, θα πάρω ποπκόρν". Η γνωστή παρουσιάστρια έχει να φάει σουβλάκι με πίτα πάνω από δυόμισι χρόνια ενώ η τελευταία φορά που έφαγε χάμπουργκερ ήταν πριν από δύο χρόνια. Στην Ελεονώρα Μελέτη  αρέσει πολύ να πειραματίζεται με νέες υγιεινές γεύσεις με πρωτότυπα υλικά. "Θα φτιάξω σούπα με σπόρο κινόα, θα δοκιμάσω μακαρόνια από αλεύρι ζέας, θα προτιμήσω ένα παστέλι από ορό τυρογάλακτος" εξηγεί.

H δίαιτά της Eλεονώρας Μελέτη

Πρωινό (πριν την άσκηση)

4 ασπράδια αυγού με τυρί κότατζ ή ξηρούς καρπούς με αποξηραμένα φρούτα ή μπανάνα με μέλι και καρύδια ή ταχίνι με ψωμί και μέλι

Μεσημεριανό

Τρεις φορές την εβδομάδα φροντίζει να τρώει υδατάνθρακα. Μία φορά την εβδομάδα τρώει μακαρόνια, μία ρύζι και μία γλυκοπατάτα. Μια φορά επίσης θα φάει μαγειρευτό φαγητό (πάντα μαγειρεμένο ελαφρά, χωρίς βούτυρα και τσιγαρισμένα λάδια)

Βραδινό

Κοτόπουλο, ψάρι ή κρέας μαγειρεμένο στο φούρνο ή στο τηγάνι (χωρίς λάδι) και σαλάτα. Είναι πιστή στο στεγνό φαγητό χωρίς λάδια και σάλτσες.

Γλυκό

Αποξηραμένα φρούτα, μπανάνα, μέλι, ταχίνι είναι υγιεινά και αγαπημένα της.

Ελεονώρα Μελέτη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR