counter

Στέλιος Ρόκκος:"Με την Ρούλα Κορομηλά είχαμε φοβερή χημεία αλλά δεν υπήρχε το ερωτικό!"(video)

Στέλιος Ρόκκος:"Με την Ρούλα Κορομηλά είχαμε φοβερή χημεία αλλά δεν υπήρχε το ερωτικό!"(video)
Στέλιος Ρόκκος:"Με την Ρούλα Κορομηλά είχαμε φοβερή χημεία αλλά δεν υπήρχε το ερωτικό!"(video)

Στέλιος Ρόκκος

Για τη σχέση του με την Ρούλα Κορομηλά μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ο τραγουδιστής Στέλλιος Ρόκκος.

Ο Στέλιος Ρόκκος καλεσμένος στην εκπομπή "Η Γερμανού ξανάρχεται" ρωτήθηκε από την Ναταλία Γερμανού για το πολυσυζητημένο ειδύλλιό του με την Ρούλα Κορομηλά. Αν και ο τραγουδιστής αρχικά δεν ήθελε να απαντήσει στις ερωτήσεις της παρουσιάστριας τελικά μίλησε ανοιχτά για το θέμα.

Ο Στέλιος Ρόκκος είχε δηλώσει ότι δεν είχε ποτέ σχέση με τη Ρούλα Κορομηλά ενώ εκείνη με δηλώσεις της είχε υποστηρίξει το αντίθετο. Η Ναταλία Γερμανού είπε στον τραγουδιστή "Θα μου επιτρέψεις να σου πω ως γυναίκα παίρνοντας το μέρος μιας άλλης γυναίκας, εμένα αν με άδειαζε ένας άντρας και μου έλεγε: "Δεν τα είχα ποτέ μαζί σου", θα ένιωθα άσχημα", του είπε η παρουσιάστρια. "Έχεις δίκιο σε αυτό αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Μας άρεσε πολύ να είμαστε μαζί και να κάνουμε παρέα αλλά το να έχεις σχέση ερωτική με κάποιον και να νιώθεις ερωτευμένος μαζί του, είναι άλλο. Είχαμε φοβερή χημεία στη παρέα, έπεφτε πολύ γέλιο, είναι πολύ έξυπνος και γενναιόδωρος άνθρωπος. Εγώ ήμουνα σε μια φάση άστο, το απόλυτο ότι να 'ναι. Και μένα με βοήθησε πολύ αλλά το ερωτικό δεν υπήρχε" απάντησε από την πλευρά του ο γνωστός τραγουδιστής.

Σήμερα, η Ρούλα Κορομηλά και ο Στέλιος Ρόκκος έχουν μια πολύ καλή φιλική σχέση, όταν βρεθούν μιλάνε, και όπως εξήγησε αν δεν υπήρχουν τρίτα άτομα θα μπορούσε να έχουν ακόμα καλύτερες σχέσεις. "Υπάρχει αγάπη με την Ρούλα" σχολίασε ο τραγουδιστής.

Δείτε τι είπε ο τραγουστης στην εκπμπή της Ναταλίας Γερμανού

Δείτε το video όπου ο Στέλιος Ρόκκος, το 1998 καλεσμένος στην εκπομπή Bravo που παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά της τραγουδάει το κομμάτι "Σ’ αγαπώ"! 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR