counter

Η Σοφία Καρβέλα γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια με τον γιο της! Έκλεισε τα 30.

Η Σοφία Καρβέλα γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια με τον γιο της! Έκλεισε τα 30.
Η Σοφία Καρβέλα γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια με τον γιο της! Έκλεισε τα 30.

Η Σοφία Καρβέλα γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια με τον γιο της!

Η Σοφία Καρβέλα έκλεισε τα 30 και το γιόρτασε αγκαλιά με τον γιό της Νικόλα. Η Σοφία Καρβέλα έχοντας στην αγκαλιά της τον λίγων μηνών γιο της, τον σύντροφό της Θανάση Πανουργιά και αγαπημένους της φίλους γιόρτασε το βράδυ της Παρασκευής 22 Νοεμβρίου τα γενέθλια της με ένα μεγάλο party!

Η τούρτα των γενεθλίων της  λαχταριστή και εντυπωσιακή. "Η Σοφία από το Α ως το Ω" έγραφε πάνω και είχε εικόνες από διάφορες στιγμές της ζωής της με χιουμοριστικά σχόλια! Φυσικά η περίοδος της εγκυμοσύνης είχε την τιμητική της πάνω στην τούρτα!

Η παρέα γιόρτασε τα γενέθλια της Σοφίας σβήνοντας τα κεράκια της τούρτας της ενώ ακολούθησε πολύ χορός και τραγούδι! Μασκότ του party; Μα φυσικά ο γιος της Σοφίας Καρβέλα και του Θανάση Πανουργιά, Νικόλας που δεν σταμάτησε να χαμογελάει και να κάνει νάζια στους παρευρισκομένους! 

Η Σοφία Καρβέλα δεν αποχωρίζεται λεπτό τον γιό της 

Η Σοφία Καρβέλα γέννησε τον μοναχογιό της την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου και από εκείνη τη στιγμή η ζωή της έχει αλλάξει ολοκληρωτικά. Η Σοφία έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Θανάση Πανουργιά σε μαιευτήριο της Νέας Υόρκης έχοντας στο πλευρό της την μητέρα της, Άννα Βίσση και πολλούς καλούς της φίλους. Η Σοφία Καρβέλα περνάει πολλές ώρες με τον γιό της, κάνουν βόλτες μαζί στα πάρκα της Νέας Υόρκης, ενώ όταν πρέπει να βρίσκεται στο ατελιέ της για δουλειά τον παίρνει πάντα μαζί της!

Χρόνια πολλά και από εμάς στην όμορφη μανούλα! 

Δείτε φωτογραφίες από την ημέρα των γενεθλίων της, έτσι όπως τις μοιράστηκε μέσα από τα social media.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR