counter

Τα πρώτα λόγια του Φώτη Σεργουλόπουλου που έγινε μπαμπάς, για τον γιο του (Video)

Τα πρώτα λόγια του Φώτη Σεργουλόπουλου που έγινε μπαμπάς, για τον γιο του (Video)
Τα πρώτα λόγια του Φώτη Σεργουλόπουλου που έγινε μπαμπάς, για τον γιο του (Video)

Φώτης Σεργουλόπουλος

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έγινε μπαμπάς.

Η είδηση ότι ήρθε στο κόσμο το παιδί του ανακοινώθηκε από τον ίδιο λίγο πριν την εκπομπή του στους συνεργάτες του και αμέσως μετά στην εκπομπή του το μεσημέρι της Παρασκευής 22 Νοεμβρίου με εκείνον να δείχνει ευτυχισμένος και να ευχαριστεί τους συνεργάτες του και όλους όσους τον κατέκλυσαν με ευχές από καρδιάς για την χαρμόσυνη είδηση. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έγινε μπαμπάς πριν λίγες ημέρες και την είδηση έκανε γνωστή στους συνεργάτες του μέσα σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού, κερνώντας γλυκά συνεχώς.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην έναρξη της εκπομπής του το μεσημέρι της Παρασκευής 22 Νοεμβρίου δήλωσε για την χαρμόσυνη είδηση τα εξής: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες και τους ανθρώπους που μου εύχονται συνεχώς. Περνώ τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μου και είμαι χαρούμενος που για άλλη μια φορά το μοιράζομαι μαζί σας. Πάρα πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος και είμαι συγκινημένος.»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε εκδηλώσει και πάλι την μεγάλη του επιθυμία να γίνει μπαμπάς. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος που δεν μπορεί να πιστέψει πώς τελικά η μεγάλη του επιθυμία να γίνει μπαμπάς, έγινε πραγματικότητα και θα δώσει στον γιο του το όνομα του πατέρα του Γιώργου, που πέθανε πριν σχεδόν ένα χρόνο στις 15 Ιανουαρίου του 2013.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR