counter

Tώρα και make up artist! Ποιας τραγουδίστριας την μύτη... πουδράρει;

Tώρα και make up artist! Ποιας τραγουδίστριας την μύτη... πουδράρει;
Tώρα και make up artist! Ποιας τραγουδίστριας την μύτη... πουδράρει;

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 21 Νοεμβρίου, στην απονομή πολυπλατινένιου δίσκου του Νότη Σφακιανάκη, για το album "16 Αυτοτελείς Ιστορίες". Η Δέσποινα Βανδή δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τόσο σημαντική βραδιά του Νότη Σφακιανάκη, μιας και οι δυο τους θα συνεργάζονται από τις 7 Δεκεμβρίου στο "¨Εναστρον".

Τα ταλέντα της Δέσποινας Βανδή εκτός τραγουδιού

Ανάμεσα στους λαμπερούς προσκεκλημένους της βραδιάς ήταν και η Καίτη Γαρμπή, η οποία συνάντησε εκεί την Δέσποινα Βανδή. Μέχρι στιγμής, γνωρίζαμε για το πλούσιο ταλέντο της τραγουδίστριας στην μαγειρική μιας και κατά καιρούς έχει η ίδια δημοσιεύσει φωτογραφίες με τις δημιουργίες της, αλλά και για το σχεδιασμό ρούχων. Μετά την χθεσινή βραδιά, είμαστε σίγουροι πως η Δέσποινα Βανδή έχει ταλέντο και στο μακιγιάζ! Μετά από τόσα χρόνια συναναστροφής με επαγγελματίες, λόγω της δουλειάς της αλλά και της στενής της φιλίας με τον Δημήτρη Γιαννέτο, η Δέσποινα έχει μάθει πολύτιμα μυστικά.

Όπως φαίνεται, η Καίτη Γαρμπή κατά την διάρκεια της βραδιάς "γυάλισε" λιγάκι στη μύτη αλλά και το μέτωπό της, αλλά ήταν πολύ τυχερή μιας και καθόταν δίπλα στην ειδικό! Την Δέσποινα Βανδή, που πήρε το σφουγγαράκι και έκανε το πουδράρισμα πανεύκολη υπόθεση!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR