counter

Η Φαίη Σκορδά στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Η Φαίη Σκορδά στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο!
Η Φαίη Σκορδά στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Φαίη Σκορδά

Μπορεί να διανύουμε ακόμα τον μήνα Νοέμβριο, αλλά ήδη Έλληνες celebrities έχουν μπει για τα καλά σε χριστουγεννιάτικη διάθεση! Xριστουγεννιάτικοι στολισμοί, γλυκίσματα και χριστουγεννιάτικες αγορές έχουν γίνει από τώρα κομμάτι της καθημερινότητάς τους! Η Φαίη Σκορδά στόλισε χριστουγεννιάτικο δέντρο κάνοντας και επισήμως την αρχή των χριστουγεννιάτικων εορτασμών για την οικογένειά της!

Η Φαίη Σκορδά βιώνει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της καθώς διανύει την δεύτερη εγκυμοσύνη της. Η Φαίη Σκορδά, φορώντας απλά τις πιτζάμες της και το πιο λαμπερό της χαμόγελο στόλισε το δέντρο της με την οικογένειά της και απαθανάτισε τη στιγμή με μια φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ευχόμενη στους followers της "Καλά Χριστούγεννα". Η παρουσιάστρια δείχνει να χαίρεται από τώρα την γιορτινή ατμόσφαιρα, θέλοντας να εντάξει σε αυτήν και τους άνδρες της ζωής της: τον Γιώργο Λιάγκα και τον μικρό της γιο, Γιάννη!

Οι Έλληνες επώνυμοι έχουν συμπεριλάβει στην καθημερινότητά τους μικρές χριστουγεννιάτικες λεπτομέρειες ανέβαζοντας την διάθεσή τους και ξεσηκώνοντας και τους υπόλοιπους να τους ακολουθήσουν στους χριστουγεννιάτικους ρυθμούς τους!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR