counter

Πάγωσε το χαμόγελο της Φαίης Σκορδά όταν Δ/ντης εταιρείας παιχνιδιών αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της

Πάγωσε το χαμόγελο της Φαίης Σκορδά όταν Δ/ντης εταιρείας παιχνιδιών αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της
Πάγωσε το χαμόγελο της Φαίης Σκορδά όταν Δ/ντης εταιρείας παιχνιδιών αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της

Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 20 Νοεμβρίου σε εκδήλωση που έγινε για τα παιδιά του συλλόγου "Ελπίδα" και διοργάνωσε εταιρεία παιχνιδιών. Εκεί ήταν παρούσες οι τηλεοπτικές κάμερες και η Φαίη Σκορδά μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για τα τελευταία  νέα από την ζωή της αλλά και τον γιο της, Γιάννη.

Η Φαίη Σκορδά και ο γιος της Γιάννης

"Μου έχει αδυναμία, αλλά είναι ανεξάρτητο μαζί. Με τον μπαμπά του χαϊδεύονται πολύ και φιλιούνται. Νομίζει ότι ο Γιώργος είναι γιατρός. Νομίζω ότι έχει πολύ χιούμορ ο Γιάννης και είναι πολύ ευγενικός. Εύχομαι ο γιος μου να αποκτήσει σύντομα αδελφάκι και όχι μόνο ένα. Είναι κάτι που δεν μπορεί κα κρυφτεί", είπε η Φαίη Σκορδά στην κάμερα για τον γιο της. Όπως είχε αποκαλύψει το περιοδικό ΟΚ! πριν από περίπου έναν μήνα, η Φαίη Σκορδά είναι για δεύτερη φορά έγκυος, χωρίς η ίδια ακόμα να έχει μιλήσει ανοιχτά γ' αυτό.

Δείτε τι είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Η... ανεπιθύμητη αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

Μετά τις φωτογραφίες του περιοδικού ΟΚ! που την δείχνουν με φουσκωμένη την κοιλιά, ήρθε η αποκάλυψη και μάλιστα μπροστά στις κάμερες αλλά όχι από την παρουσιάστρια. Ο Γιώργος Παγώνης, γενικός διευθυντής της εταιρίας παιχνιδιών, μίλησε στην κάμερα και εξήγησε για ποιο λόγο επέλεξαν τη Φαίη Σκορδά ως εκπρόσωπό τους, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. "Είναι μοντέρνα, είναι μαμά, της αρέσει πάρα πολύ που είναι μαμά, που θα γίνει και δεύτερη φορά μαμά", είπε ο κ. Γιώργος Παγώνης και πάγωσε το χαμόγελο της παρουσιάστριας, με τον διευθυντή να καταλαβαίνει το λάθος της αποκάλυψης και να συμπληρώνει "Αυτό είναι νέο μάλλον". "Κάποια στιγμή κι εγώ με το καλό...", είπε η Φαίη Σκορδά εμφανώς αμήχανη.

Δείτε τι είπε ο Γιώργος Παγώνης για την εγκυμοσύνη της Φαίης Σκορδά

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR