counter

Mαρία Ηλιάκη: Oι ακατάλληλοι πρώην: "Κανείς δεν έκανε για οικογένεια. Είμαι πιο μόνη από ποτέ" (Video)

Mαρία Ηλιάκη: Oι ακατάλληλοι πρώην: "Κανείς δεν έκανε για οικογένεια. Είμαι πιο μόνη από ποτέ" (Video)
Mαρία Ηλιάκη: Oι ακατάλληλοι πρώην: "Κανείς δεν έκανε για οικογένεια. Είμαι πιο μόνη από ποτέ" (Video)

Μαρία Ηλιάκη

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά "Νικ ο κλοκ" το βράδυ της Τρίτης 19 Νοεμβρίου βρέθηκε η καλή του φίλη και συμπαρουσίαστριά του στο "Δέστε τους" Μαρία Ηλιάκη. Η Μαρία Ηλιάκη μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για όλα: για την προσωπική της ζωή, για το δύσκολο διάστημα που βίωσε όταν έχασε την μητέρα της, για το αν θα ήθελε να κάνει οικογένεια, την ψυχοθεραπεία που ξεκίνησε πρόσφατα και την επίθυμία της να παρουσιάσει πρωινή εκπομπή.

H Μαρία Ηλιάκη μίλησε για την προσωπική της ζωή και τον χαμό της μητέρας της

Ο Νίκος Μουτσινάς κατά την διάρκεια της συνέντευξης την ρώτησε: "Είσαι μόνη;". Εκείνη εξομολογητικά δεν δίστασε να απαντήσει ότι αυτή την περίοδο στην ζωή "νιώθει πιο μόνη παρά ποτέ". Ο Νίκος Μουτσινάς συνέχισε: "Είναι από απόφαση δική σου αυτό ή το έφεραν οι καταστάσεις;" και εκείνη τότε άνοιξε την καρδιά της: "Πέρασα τρία πολύ δύσκολα χρόνια και για να τα ξορκίσω τα ονόμασα "χρόνια του καναπέ". Για μένα το ότι έβλεπα την μητέρα μου άρρωστη, ήταν μεγάλο σοκ. Την έβλεπα 8 χρόνια ανήμπορη και αυτό δούλευε μέσα μου περίεργα. Όταν την έχασα γυρνούσα στο σπίτι, κατέβαζα τα ρολά, φορούσα τις πιτζάμες μου και κοιτούσα το ταβάνι. Είχα γίνει ένας μίζερος άνθρωπος".

Η Μαρία Ηλιάκη, ο γάμος και το παιδί

Η Μαρία Ηλιάκη, στην συνέχεια της συνέντευξης μίλησε για το γάμο και το παιδί που θα ήθελε να κάνει αλλά οι μέχρι τώρα ερωτικές σχέσεις της δεν είχαν μια τέτοια κατάληξη. Δήλωσε χαρακτηριστικά: "Όλοι οι σύντροφοι που έχω επιλέξει στην ζωή μου ήταν οι πλέον ακατάλληλοι για οικογένεια. Πώς γίνεται να κάνεις οικογένεια όταν όλες σου οι επιλογές δείχνουν ότι δεν θες;"

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα της συνέντευξής της στον Νίκο Μουτσινά στο video που ακολουθεί:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR