counter

Νατάσσα Ράγιου: "Εδώ και 20 χρόνια πάσχω από ψωρίαση"

Νατασα Ραγιου

Η Νατάσσα Ράγιου αποκάλυψε ότι πάσχει από ψωρίαση.

Η Νατάσα Ράγιου γνωστή δημοσιογράφος, τηλεπερσόνα αλλά και πολιτικός σε μια προσπάθεια να σπάσει τα ταμπού στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, μιλά ανοικτά σε συνέντευξη της στο σωματείο ΜΑΧΗ και παραδέχεται ότι εδώ και μία 20ετία ταλαιπωρείται από μια αρκετά δύσκολη νόσο, την ψωρίαση.

Όπως λέει: "Το γονίδιο της ψωρίασης, οφείλεται σε κληρονομικότητα από τον πατέρα μου, έτσι μεταφέρθηκε και σε εμένα και εκδηλώθηκε με την μορφή αυτοάνοσου νοσήματος". Η Νατάσα Ράγιου που ταλαιπωρείται από μία μορφή ψωρίασης, τα τελευταία 20 χρόνια, έχει βρει έναν πολύ υγιή τρόπο να αντιμετωπίζει την ασθένεια της με χιούμορ και θετική ενέργεια.

"Για να αντιμετωπίσεις ασθένειες σαν τη ψωρίαση, πρέπει να τις αποδεχτείς, να γίνεις φίλος μαζί τους να τους χαμογελάσεις. Έτσι και αυτές σου φέρονται πιο ευγενικά". Ακόμη τόνισε πόσο πολύ μεγάλο ρόλο στην 20χρονη μάχη με την ψωρίαση έπαιξε και η αγάπη που εισπράττει καθημερινά από τα αγαπημένα της πρόσωπα όπως ο σύντροφος της. Χαρακτηριστικά αναφέρει: "Ακόμα και όταν η ασθενειά μου βρισκόταν σε έξαρση ο συντροφός μου δεν παρατηρούσε τίποτα, ήταν αδιάφορος σε βαθμό κακουργήματος".

Τέλος η Νατάσσα Ράγιου καταλήγει ότι η ψωρίαση, ναι μεν είναι ένα σοβαρό αυτοάνοσο νόσημα αλλά αν μάθεις να το αντιμετωπίζεις και να ζεις με αυτό δεν σε εμποδίζει να διασκεδάζεις και να ζεις χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Η ίδια αντιμετωπίζει τη ψωρίαση όταν εμφανίζεται πιο πολύ με βελονισμό.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR