counter

Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Φιλίες λόγω της ματαιοδοξίας που υπάρχει δεν γίνονται στο χώρο της τηλεόρασης"

Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Φιλίες λόγω της ματαιοδοξίας που υπάρχει δεν γίνονται στο χώρο της τηλεόρασης"
Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Φιλίες λόγω της ματαιοδοξίας που υπάρχει δεν γίνονται στο χώρο της τηλεόρασης"

Δημήτρης Ουγγαρέζος

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έδωσε αποκλειστικά στο www.rythmosfm.gr, λίγο πριν από την έναρξη της καθημερινής του ραδιοφωνικής εκπομπής 6 με 9 το απόγευμα. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μίλησε για την απόφαση του να παραμείνει στο Mega καθώς επίσης και για τις φημολογούμενες κόντρες που προκύπτουν κατά καιρούς.

Τρεις μήνες μετά την παραμονή σου στο mega, σου έχουν περάσει δεύτερες σκέψεις αν πήρες την σωστή απόφαση; Ούτε ένα δευτερόλεπτο, ίσα ίσα είμαι κάθε στιγμή ακόμη πιο σίγουρος για την απόφαση μου. Τελικά έκανα πολύ σαματά μέσα μου για το τίποτα, έπρεπε να ήταν πολύ πιο προφανές για μένα και να μην αγχωθώ. Αλλά έτσι είναι οι μεγάλες αποφάσεις και αυτή ήταν η δεύτερη σοβαρή απόφαση που έπρεπε να πάρω στη ζωή μου, η πρώτη ήταν όταν άφησα την ασφάλεια του γραφείου και τις δημόσιες σχέσεις για τα μέσα και την αβεβαιότητά τους.

Κάποιες φιλίες σου διαλύθηκαν και όλο και περισσότερες κόντρες κάνουν την εμφάνισή τους: τι φταίει; Δεν έχουνε διαλυθεί φιλίες. Από την πρώτη στιγμή επειδή ξέρω το χώρο λόγω του ό,τι είναι το αντικείμενο των σπουδών μου και ήξερα πόσο εφήμερος είναι και επειδή τον είδα από μέσα με τη λίγη πείρα μου των 5 ετών, δεν μπορείς να κάνεις φίλους στον χώρο. Δεν γίνονται φιλίες. Έχει αυτό το στοιχείο της ματαιοδοξίας και του εφήμερου ο χώρος. Ο Αριστοτέλης είπε ό,τι η φιλία είναι το συνημερεύειν, το να περνάς χρόνο με τον άλλον. Όταν λοιπόν δεν συνεργάζεστε πάνω από ένα χρόνο ή δύο, κάποια στιγμή χάνεστε. Γιατί συνεργάζεσαι με άλλους. Υπάρχει ματαιοδοξία, υπάρχει αυτό το εφήμερο, υπάρχει έντονος ανταγωνισμός. Δεν κάνεις φίλους. Μέσα στα έξι χρόνια για την ακρίβεια που ασχολούμαι με το χώρο έχω κάνει δύο φίλους. Τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαίρη Συνατσάκη. Που και αυτούς για να τους πω φίλους πέρασαν αρκετά χρόνια, δηλαδή παρόλο που κάναμε παρέα και με το Γιώργο, φίλο μου τον είπα πέρυσι. Αυτά λοιπόν δεν διαλύονται, οι φιλίες μένουν. Τώρα αν οι συνθήκες τα φέρουν διαφορετικά και δείξουν κάτι άλλο ή προκύψει μία ψυχρότητα λόγω επαγγελματικών συνθηκών… αυτό είναι κάτι άλλο. Το ό,τι ο Γιώργος και η Μαίρη είναι φίλοι μου δεν αλλάζει. Ό,τι και να γίνει. Ακόμα και αν κάνουμε καιρό να μιλήσουμε. Όσο για τις κόντρες που με ρώτησες: κόντρες δεν έχω.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR