counter

Ελένη Μενεγάκη - Μάκης Παντζόπουλος: Χέρι - xέρι στον Λάκη Λαζόπουλο

Ελένη Μενεγάκη - Μάκης Παντζόπουλος: Χέρι - xέρι στον Λάκη Λαζόπουλο
Ελένη Μενεγάκη - Μάκης Παντζόπουλος: Χέρι - xέρι στον Λάκη Λαζόπουλο

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος στην πρεμιέρα του Λάκη Λαζόπουλου "Sorry I'm Greek".

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης του Λάκη Λαζόπουλου "Sorry I’m Greek" στο θέατρο Βρετάνια, το βράδυ της Δευτέρας 18 Νοεμβρίου βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος. Η Ελένη Μενεγάκη και ο σύντροφός της Μάκης Παντζόπουλος απαθανατίστηκαν από τα φλας των φωτογράφων πιασμένοι χέρι - χέρι, με εντυπωσιακή εμφάνιση.

Η Ελένη Μενεγάκη χαλαρή και ευδιάθετη έδειξε να μην επηρεάζεται από την παρουσία των φωτογραφικών φακών που θέλησαν να καταγράψουν καρέ-καρέ την είσοδό της με τον Μάκη Παντζόπουλο στο θέατρο. Τα πρόσωπά τους αντικατόπτριζαν την ηρεμία που βιώνουν στην προσωπική τους ζωή και δείχνουν ότι πια έχουν αποδεχθεί το γεγονός ότι η σχέση τους κάνει τα φλας των φωτογράφων να αστράπτουν. Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος απόλαυσαν την παράσταση του καλού τους φίλου Λάκη Λαζόπουλου και στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του έδωσαν το λαμπερό "παρών" τους επίσημα ενδεδυμένοι.

Η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να φορέσει κρεμ παλτό και ψηλοτάκουνα πέδιλα ενώ ο Μάκης Παντζόπουλος ένα γκρι κοστούμι. Στην πρεμιέρα το απαστράπτον "παρών" τους έδωσε πλήθος επωνύμων αλλά η παρουσία του ζευγαριού κέντρισε τις εντυπώσεις.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR