counter

Χλιαρή τηλεθέαση στην πρεμιέρα του "Smart Face" με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Χλιαρή τηλεθέαση στην πρεμιέρα του "Smart Face" με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο
Χλιαρή τηλεθέαση στην πρεμιέρα του "Smart Face" με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Δημήτρης Ουγγαρέζος

Χλιαρή τηλεθέαση σημείωσε στην πρεμιέρα του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Mega με την νέα του εκπομπή "Smart Face". Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου έκανε πρεμιέρα το νέο παιχνίδι του Mega με παρουσιαστή τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στην prime time ζώνη του σταθμού όμως τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας κινήθηκαν χαμηλά. Σημείωσε 18,9 % στο νεανικό κοινό, την ώρα που ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στις 7 το απόγευμα έκανε 24,3.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με το Smart Face και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος με το Χωρίς Συνταγή ήταν οι δύο πρεμιέρες του Mega το Σάββατο που πέρασε και ενώ του Δημήτρη Σκαρμούτσου η τηλεθέαση κρίθηκε ικανοποιητική, του δε Δημήτρη Ουγγαρέζου η τηλεθέαση της εκπομπής, ήταν κάτω από τα αναμενόμενα.

Το θέμα είναι ότι οι περισσότερες εκπομπές είναι ήδη μαγνητοσκοπημένες και δεν υπάρχει περιθώριο βελτίωσης στον τρόπο γυρίσματος. Το συγκεκριμένο στυλ εκπομπής στον δρόμο, δεν κολακεύει τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ο οποίος έχει αδυναμίες στα όρθια ολόσωμα πλάνα, το μικρόφωνο προφανώς από άποψη ήταν συνεχώς μέσα στο πλάνο και ιδιαιτέρως ενοχλητικό στον τηλεθεατή (που αγωνιούσαμε μαζί με τον ηχολήπτη για το αν τελικά θα πιάσει ήχο), ενώ το concept και οι ερωτήσεις πολύ ανίσχυρες για να κρατήσουν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή.

Ευχόμαστε η συνέχεια των επεισοδίων να είναι πιο δυναμική και η τηλεθέαση ανοδική.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR