counter

Ελένη Πετρουλάκη-Μπέτυ Μαγγίρα-Αλέκα Καμηλά: Οι φίλες βγήκαν για ψώνια & «σήκωσαν» τα καταστήματα

Ελένη Πετρουλάκη-Μπέτυ Μαγγίρα-Αλέκα Καμηλά: Οι φίλες βγήκαν για ψώνια & «σήκωσαν» τα καταστήματα
Ελένη Πετρουλάκη-Μπέτυ Μαγγίρα-Αλέκα Καμηλά: Οι φίλες βγήκαν για ψώνια & «σήκωσαν» τα καταστήματα

Μια από τις πιο ευχάριστες διεξόδους για την ζωή μιας γυναίκας είναι το shopping therapy με φίλες! Μπέττυ Μαγγίρα, Αλέκα Καμηλά και Ελένη Πετρουλάκη επέλεξαν την εξόρμηση στα μαγαζιά για να χαλαρώσουν και να περάσουν όμορφες στιγμές κάνοντας ένα διάλειμμα από τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς τους  και απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό σε κατάστημα της Νέας Ερυθραίας να επιλέγουν, να προβάρουν και να δοκιμάζουν ρούχα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα, διανύοντας τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, περνά ξέγνοιαστες στιγμές και παρακολουθεί τις τελευταίες τάσεις της μόδας χωρίς το άγχος της γέννας, όπως αποτυπώνει η χαλαρή και παιχνιδιάρικη διάθεσή της, στις φωτογραφίες. Ποζάρει με χάρη στο φακό φορώντας total black φόρεμα και κρατώντας την φουσκωμένη κοιλίτσα της. Total black επιλογή ρούχου και για την Αλέκα Καμηλά και την Ελένη Πετρουλάκη! Η Ελένη Πετρουλάκη, μια από τις πρέσβειρες well being στην Ελλάδα και παρουσιάστρια της εκπομπής ASANA TV στο WEBTV plus του ΑΝΤ1 επέλεξε να φορέσει και εκείνη ένα μαύρο, αμάνικο στενό φόρεμα που ομολογουμένως αναδεικνύει τις καμπύλες της και το πόσο καλλίγραμμη είναι.

Η Αλέκα Καμηλά, μπορεί να είναι μητέρα τριών παιδιών– του 8χρονου Αντρέι, της 6χρονης Μίλα και του 2χρονου Μάξιμου, αλλά διατηρεί την λεπτή της σιλουέτα και την απαράμμιλη γοητεία της. Το κοντό αγορέ μαλλί της, τονίζει το ροκ στυλ της. Επέλεξε και εκείνη μαύρο εξώπλατο φόρεμα και απαθανατίστηκε από τον φακό ανανεωμένη.

Οι τρεις φίλες χάρηκαν την συνάντηση και οι επιλογές τους στυλιστικά κυμάνθηκαν στα ίδια επίπεδα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR