counter

Νίκος Ευαγγελάτος - Τατιάνα Στεφανίδου: Βραδινή έξοδος με τα παιδιά τους Νικόλα και Λυδία

Νίκος Ευαγγελάτος - Τατιάνα Στεφανίδου: Βραδινή έξοδος με τα παιδιά τους Νικόλα και Λυδία
Νίκος Ευαγγελάτος - Τατιάνα Στεφανίδου: Βραδινή έξοδος με τα παιδιά τους Νικόλα και Λυδία

Σε θεατρική εξόρμηση με τα παιδιά τους Νικόλα και Λυδία συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός τον Νίκο Ευαγγελάτο και την Τατιάνα Στεφανίδου το βράδυ του Σαββάτου 16 Νοεμβρίου. Το ζευγάρι επέλεξε να απολαύσει την παράσταση “Sugar – Mερικοί το προτιμούν καυτό" που ανεβαίνει με επιτυχία στην σκηνή του θεάτρου Παλλάς με πρωταγωνιστές την Ζέτα Μακρυπούλια, τον Κώστα Βουτσά, τον Θοδωρή Αθερίδη και τον Γιάννη Ζουγανέλη.

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος έχοντας στο πλευρό τους τα δύο τους παιδιά, την 9χρονη Λυδία και τον 14χρονο Νικόλα με άψογο στυλ, ευδιάθετοι και χαμογελαστοί παρακολούθησαν τους αγαπημένους τους ηθοποιούς και απόλαυσαν ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές. Τόσο οι δύο σύζυγοι όσο και τα παιδιά τους κλέβουν πάντα την παράσταση με τις προσεγμένες ενδυματολογικές τους επιλογές και κεντρίζουν το ενδιαφέρον με τις εμφανίσεις τους.

Η παρουσιάστρια και ο δημοσιογράφος μετρούν δέκα χρόνια έγγαμου βίου και δεκαπέντε χρόνια σχέσης και παρά την απαιτητική, λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων καθημερινότητά τους, βρίσκουν πάντα χρόνο για κοινές οικογενειακές  δραστηριότητες. Η Τατιάνα Στεφανίδου με μακριά μαύρη φούστα, μπλε ηλεκτρίκ μπλούζα και μαύρα peep toe ankle boots έκανε τα φωτογραφικά φλας να αστράφτουν ενώ η κόρη της, όπως φαίνεται, ακολουθεί και εκείνη τα καλόγουστα στυλιστικά χνάρια της μητέρας της. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR