counter

Το μωρό πασίγνωστου ζευγαριού της σόουμπιζ γίνεται ενός έτους και ετοιμάζουν χλιδάτο party!

Το μωρό πασίγνωστου ζευγαριού της σόουμπιζ γίνεται ενός έτους και ετοιμάζουν χλιδάτο party!
Το μωρό πασίγνωστου ζευγαριού της σόουμπιζ γίνεται ενός έτους και ετοιμάζουν χλιδάτο party!

Shakira - Pique - Milan

Τα πρώτα γενέθλια του γιου τους Milan ετοιμάζονται να γιορτάσουν η Shakira και ο Gerard Piqué. Το διάσημο ζευγάρι που μοιράζεται με το κοινό κάθε στιγμή από το μεγάλωμα του γιου τους Milan, ετοιμάζει party υπερπαραγωγή για να γιορτάσει τα πρώτα γενέθλια του γιου του.

Η Κολομβιανή super star του τραγουδιού Shakira και ο Ισπανός 'Ασος του ποδοσφαίρου Gerard Piqué, στις 22 Ιανουαρίου θα γιορτάσουν μαζί με celebrities, φίλους, συγγενείς αλλά και τους εκατομμύρια followers τους σε facebook, twitter και instagram, το πρώτο κεράκι του Milan.

Η Shakira και ο Gerard Piqué, καθημερινά δημοσιεύουν οικογενειακές τους στιγμές στα social media και απολαμβάνουν τα like και τα Comments των φίλων τους για το πόσο γλυκός είναι ο γιος τους. Άλλωστε το ζευγάρι που μας έδειξε από το υπερηχογράφημα, μέχρι τη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού, αμέσως μετά την καισαρική δεν προτίθεται να αφήσει το κοινό έξω από τη χαρά του.

Ο γιος της Shakira Mebarak και του Gerard Piqué, γεννήθηκε στις 22  Ιανουαρίου στις 9:36 μ.μ. στη Βαρκελώνη, στην Ισπανία όπου ζει το ζευγάρι το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου και ζύγιζε 2 κιλά και 720 γραμμάρια.

Η διάσημη τραγουδίστρια, είχε ζητήσει το μωρό να γεννηθεί με καισαρική τομή και απαίτησε όλη η ιατρική ομάδα που θα την παρακολουθούσε, να είναι γυναίκες. Επίσης, ζήτησε απο το ιατρικό προσωπικό να της υποσχεθούν ότι δεν θα μεταφέρουν στα μέσα ενημέρωσης λεπτομέρειες της γέννας. Κάτι που δεν ήταν απαραίτητο βέβαια αφού τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της μετέφαρνα με ακρίβεια την κάθε λεπτομέρεια.

Στις 22 Ιανουαρίου Shakira - Gerard Piqué και Milan ετοιμάζονται για το party γενεθλίων που θα μείνει αξέχαστο στους καλεσμένους του.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR