counter

Δείτε ποιοι διάσημοι έφτιαξαν αυτά τα παραμυθένια παιδικά δωμάτια για τα μικρά τους!

Δείτε ποιοι διάσημοι έφτιαξαν αυτά τα παραμυθένια παιδικά δωμάτια για τα μικρά τους!
Δείτε ποιοι διάσημοι έφτιαξαν αυτά τα παραμυθένια παιδικά δωμάτια για τα μικρά τους!

Είναι κρεβατάκια βγαλμένα από παραμύθι και η τιμή τους ξεφεύγει από τα συνηθισμένα! Πολύ χρώμα, πολύ χρυσόσκονη και ένα αποτέλεσμα που θυμίζει σκηνικό ταινίας του Disney!

Όταν στη ζωή του ανθρώπου έρθει η ώρα να αναλάβει τον ρόλο του γονέα, πρωταρχικό του μέλημα αυτομάτως γίνεται το ευ ζην του παιδιού, να μην του λείψει τίποτα και να έχει όλες τις δυνατές ανέσεις.

Αυτό ακριβώς το σκεπτικό ακολουθούν και οι σταρ του Hollywood. Πολλά γνωστά ζευγάρια της showbiz έχουν αποκτήσει πρόσφατα παιδιά. Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει ο τρόπος με τον οποίο διαμόρφωσαν τα δωμάτια τους που μοιάζουν σα να βγήκαν κατευθείαν από παιδικό παραμύθι.

Για παράδειγμα η διάσημη τραγουδίστρια Beyonce που είναι παντρεμένη με τον ράπερ Jay-Z, αγόρασαν για τη κόρη τους Blue Ivy μία ονειρεμένη κούνια άμαξα βγαλμένη κατευθείαν από παραμύθι. Η κόρη της Beyonce και του Jay-Z δεν πρέπει να έχει κανένα παράπονο…

Η Heidi Klum με τον άντρα της Seal , επέλεξαν και αυτοί για το δωμάτιο της κόρης τους Leni, παραμυθικό χαρακτήρα, επιλέγοντας ένα δωμάτιο που θυμίζει νεραιδόκοσμο με πολύ ροζ, ασημόσκονη και καρδούλες.

Άλλοι celebrities που κι αυτoί επέλεξαν να δώσουν ξεχωριστή πνοή στα δωμάτια των γόνων τους είναι: ο Ben Affleck, o Benjamin Brat, o Dylan McDermott, η Julia Roberts με τον Donald Trump και ο πρωταθλητής του τένις Pete Sampras.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR