counter

Ένα βήμα πριν το "μπαμ"! Τα ρούχα είναι έτοιμα να "εκραγούν" πάνω της

Ένα βήμα πριν το "μπαμ"! Τα ρούχα είναι έτοιμα να "εκραγούν" πάνω της
Ένα βήμα πριν το "μπαμ"! Τα ρούχα είναι έτοιμα να "εκραγούν" πάνω της

Η νεαρή κυρία της φωτογραφίας που ποζάρει χαμογελαστή και γεμάτη αυτοπεποίθηση δεν είναι άλλη από την Lauren Goodger, η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο reality, "Towie", αλλά και στο αγγλικό "Dancing On Ice". Η 26χρονη celebrity πρόσφατα εμφανίστηκε σε βραδινή της έξοδο με τα ρούχα της έτοιμα να σκάσουν πάνω της.

Η Lauren Goodger που στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι ήθελε να μπει σε πρόγραμμα γυμναστικής για να γίνει μοντέλο της Victoria’s Secret, αυτή τη φορά εμφανίστηκε σε event μόδας με ένα outfit που μόνο κολακευτικό δεν ήταν. Με αυτή την εμφάνιση δεν γνωρίζουμε τι θα έλεγε η Gisele Bundchen και η Alessandra Ambrosio που είναι τα πιο περιζήτητα αγγελάκια της διάσημης εταιρίας εσωρούχων. Τα ρούχα της Lauren Goodger, είναι κυριολεκτικά έτοιμα να σκάσουν πάνω της. Το γεγονός ότι έχει παραπανίσια κιλά σαφώς και δεν είναι κατακριτέο. Το αντίθετο! Γιατί να είμαστε άλλωστε όλες skinny; Το γεγονός όμως ότι ντύνεται σαν να έχει κορμί μοντέλου και δεν καλύπτει τις ατέλειές της με ρούχα που θα την κολάκευαν, μόνο ως στυλιστικό λάθος μπορεί να θεωρηθεί.

Φορώντας ένα αρκετά κοντό φόρεμα και μια θεόστενη καμπαρτίνα της οποίας τα κουμπιά ήταν έτοιμα να εκραγούν καμάρωνε και πόζαρε όλο άνεση στο φωτογραφικό φακό.

Προφανώς η Lauren Goodger ξέχασε να ξετρυπώσει τα μεγαλύτερα μεγέθη που έχει στην γκαρνταρόμπα της και φόρεσε ότι πιο στενό βρήκε. Δεν υπολόγισε όμως ότι τα ρούχα ήταν έτοιμα να σκάσουν πάνω της κάτι που δεν ξέφυγε από τον φωτογραφικό φακό των παπαράτσι.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR