counter

Μαρία Ηλιάκη-Μαρία Μπεκατώρου-Κατερίνα Καραβάτου-Κατερίνα Στικούδη: Μαζί σε εγκαίνια καταστήματος ρούχων

Μαρία Ηλιάκη-Μαρία Μπεκατώρου-Κατερίνα Καραβάτου-Κατερίνα Στικούδη: Μαζί σε εγκαίνια καταστήματος ρούχων
Μαρία Ηλιάκη-Μαρία Μπεκατώρου-Κατερίνα Καραβάτου-Κατερίνα Στικούδη: Μαζί σε εγκαίνια καταστήματος ρούχων


Χτες το βράδυ πλήθος προσκεκλημένων παρευρέθηκαν σε γνωστό εμπορικό κέντρο, με αφορμή τα εγκαίνια ενός νέου μαγαζιού με ρούχα. Ανάμεσα τους, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε  τις πιο ξεχωριστές celebrities, οι οποίες όπως πάντα κατάφεραν… να ξεχωρίσουν με την παρουσία τους.

Αυτές δεν είναι άλλες από τις διάσημες παρουσιάστριες Μαρία Ηλιάκη, Μαρία Μπεκατώρου και Κατερίνα Καραβάτου αλλά και την εντυπωσιακή τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη. Όλες τους ξέκλεψαν χρόνο από το πολύ πιεσμένο τους πρόγραμμα για να παρευρεθούν στο event…

Η Μαρία Ηλιάκη για την εκδήλωση επέλεξε ένα μάλλον… ιδιαίτερο outfit. Πλεχτό οινοπνευματί πουλόβερ, συνδυασμένο με floral ζιπ κιλότ και μαύρο οπάκ καλσόν συνθέτουν όλα μαζί το σύνολο της Μαρίας Ηλιάκη.

Την τελική πινελιά στο ντύσιμο της βάζουν τα μυτερά μαύρα δερμάτινα ankle boots που επέλεξε η παρουσιάστρια. Μπορούμε να πούμε ότι το συγκεκριμένο look της Μαρίας Ηλιάκη, δεν την κολακεύει ιδιαίτερα, καθώς δεν αναδεικνύει την ανανεωμένη πιο αδύνατη από ποτέ φιγούρα, της γνωστής παρουσιάστριας.

Η Μαρία Μπεκατώρου υιοθέτησε ένα αρκετά trendy outfit, τολμώντας το trend του total jeans, το οποίο αν καταφέρετε να συνδυάσετε σωστά, φέρνει ένα πολύ στιλάτο αποτέλεσμα. Φόρεσε λοιπόν τζιν σακάκι και παντελόνι με ασορτί τζιν τσάντα.

 Η Μαρία Μπεκατώρου, από μέσα πολύ σωστά επέλεξε ένα άσπρο μακό μπλουζάκι με διακριτική στάμπα και κεντημένο statement γιακά. Το look της στολίζουν οι εξαιρετικές pigale γόβες της, ασημί χρώματος. Ένα ζευγάρι pigale γόβες δεν νοείται να μην υπάρχουν φέτος σε κάθε γκαρνταρόμπα, καθώς είναι η απόλυτη τάση της φετινής σεζόν.

Η Κατερίνα Καραβάτου από την άλλη υιοθέτησε ένα διαχρόνικο safe casual. Me στενό τζιν σε σκούρο γκρι χρώμα, άσπρο μακό μπλουζάκι και δερμάτινο biker jacket, η Κατερίνα Καραβάτου κατάφερε να δημιουργήσει ένα στυλ το οποίο ακολουθεί τη μόδα και της ταιριάζει απόλυτα!

Το σύνολο της ολοκληρώνουν απλά μαύρα, σουέτ ankle boots και ένα μαύρος φάκελος με τρουκ. O φακός αιχμαλώτισε τη Κατερίνα Καραβάτου μαζί με τον συνεργάτη της Παύλο Σταματόπουλο.

Η Κατερίνα Στικούδη όπως πάντα φρέσκια και λαμπερή, έχει το συνηθισμένο προσωπικό της στυλ. Διάλεξε να φορέσει κόκινο στενό φόρεμα με λεοπαρ print συνδυασμένο με ένα μαύρο δερμάτινο jacket σε ίσια γραμμή.

Τα αξεσουάρ που επέλεξε η Κατερίνα Στικούδη για αυτή την εμφάνιση είναι: μαύρα ψηλά μποτάκια με ασημί τρουκς και κορδόνια  μαζί με ένα χρυσό κολιέ και ένα ζευγάρι κυκλικά σκουλαρίκια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR