counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Η παράσταση “THE MAN FROM EARTH” σε σκηνοθεσία της Κωνσταντίνας Νικολαΐδη, έκανε επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ το βράδυ της Δευτέρας 11 Νοεμβρίου. Μια παράσταση που συνδυάζει την επιστημονική φαντασία με τον μαγικό ρεαλισμό, ακολουθώντας την πορεία της εξέλιξης του ανθρώπου ανά τους αιώνες. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Αλεξανδρής, Νίκη Παλληκαράκη, Χριστόδουλος Στυλιανού, Ερρίκος Λίτσης, Νίκος Ποριώτης, Γιώργος Κατινάς, Κωνσταντίνα Μαλτέζου, Μαγδαληνή Παλιούρα.

Κάθε Τετάρτη, η Ζενίλντα και το συγκρότημα JackPot ξεσηκώνουν τον κόσμο στο Baraonda. Η αρχή ήταν εντυπωσιακή, σε ένα σόου που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις!

Το Θέατρο Ιλίσια - Βολανάκης παρουσιάζει την παράσταση του έργου του Ζουζέπ Μαρία Μπενέτ Ζουρνέτ με τίτλο “Δύο γυναίκες χορεύουν”, με τη Χρυσούλα Διαβάτη και τη Θάλεια Ματίκα. Πολλοί ήταν οι επώνυμοι που βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη παρουσιάζει την καινούργια της θεατρική παράσταση με τίτλο «Περσέας και Ανδρομέδα» στο Θέατρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης. Παίζουν: Πέτρος Κιοσές, Χριστίνα Κουλουμπή, Νεφέλη Κουλούρη, Σπύρος Περδίου, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Γιάννης Τσουρουνάκης, Άγγελος Χατζάς 

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν οι συντελεστές της θεατρικής παράστασης "Το Κτελ", που κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου στο θέατρο "Κιβωτός". Ο Νίκος Μουτσινάς, η Τζένη Διαγούπη, η Αθηνά Οικονομάκου, η Φωτεινή Ντεμίρη, η Βασιλική Ανδρίτσου, ο Θανάσης Αλευράς και η Ματίνα Νικολάου, απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Ένας από τους πιο σημαντικούς σκηνοθέτες του ελληνικού κινηματογράφου, ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με την πιο δυνατή και αληθινή ταινία της καριέρας του. Η ταινία «Ο Εχθρός Μου» έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο διαγωνιστικό τμήμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μόντρεαλ και αμέσως μετά προβλήθηκε σε πανελλήνια πρώτη, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, "Νύχτες Πρεμιέρας". Παίζουν: Μανώλης Μαυροματάκης, Μαρία Ζορμπά, Αριάδνη Καβαλιέρου, Γιώργος Γάλλος, Θανάσης Παπαγεωργίου, Αντώνης Καρυστινός, Ηλίας Μουλάς, Vesela Kazakova, Tudor Chirila, Κωνσταντίνος Μωραΐτης.

Το αριστούργημα του σπουδαιότερου ολλανδού συγγραφέα της νεότερης γενιάς Άρνον Γκρούνμπεργκ "Τίρζα" έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου στο Θέατρο Ιλίσια. Σκηνοθετεί ο  Κώστας Φιλίππογλου, στην πρώτη του συνεργασία με τον Στέλιο Μάινα και την Άννα Μάσχα. Στην πρώτη παράσταση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο ολλανδός σκηνοθέτης, Γιόχαν Ντούσμπεργκ, καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου της Χάγης, ο Ολλανδός πρέσβης στην Ελλάδα, Jan Versteeg και η σύζυγός του Mrs B‰rbel Geijsen. Μια αλληγορική ιστορία για τα εγκλήματα του σύγχρονου Δυτικοευρωπαίου απέναντι στους συνανθρώπους του, τους απογόνους του και τους αδύναμους ανθρώπους του τρίτου κόσμου, δοσμένα με χιούμορ αλλά και απόγνωση σε ένα συγκλονιστικό έργο. Παίζουν: Στέλιος Μάινας, Άννα Μάσχα, Γιωργής Τσαμπουράκης, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Τάσος Δημητρόπουλος, Ίριδα Μάρα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR