counter

Tara Lynn - Το παχουλό μοντέλο "καρφώνει" τις αδύνατες: "Τα skinny μοντέλα είναι απλώς κρεμάστρες..."

Tara Lynn - Το παχουλό μοντέλο "καρφώνει" τις αδύνατες: "Τα skinny μοντέλα είναι απλώς κρεμάστρες..."
Tara Lynn - Το παχουλό μοντέλο "καρφώνει" τις αδύνατες: "Τα skinny μοντέλα είναι απλώς κρεμάστρες..."

Η Tara Lynn είναι ένα πολύ επιτυχημένο μοντέλο “plus size”. Η Tara Lynn δεν είναι ένα μοντέλο σαν αυτά που έχουμε συνηθίσει. Φοράει νούμερο 46 και φαίνεται… τέλεια. Το παράδειγμα της Tara Lynn έρχεται να επιβεβαιώσει ότι δεν χρειάζεται να είσαι skinny για να δείχνεις και να νιώθεις όμορφα.

Η ίδια η Tara Lynn έχει αναπτύξει μια αρκετά ενδιαφέρουσα θεωρία αναφορικά με αυτό το ζήτημα:

Πιστεύει πως είναι αρκετά δύσκολο ένα plus size μοντέλο, που σίγουρα θα έχει παραπανίσια κιλά, να διαφημίσει ρούχα γιατί είναι πιο δύσκολο να τα αναδείξει. Αυτό όχι γιατί υστερεί σωματικά αλλά γιατί όσο περισσότερο λίπος έχεις στο σώμα σου τόσο διαφοροποιείται ο σωματότυπος σου.

Έτσι, σαν γυναίκα ψάχνεις μία μοναδική λύση να σε αντιπροσωπεύει, να σε κολακεύει και να σε κάνει να νιώθεις όμορφα. Ο σκοπός της μόδας είναι να κάνει τις γυναίκες να νιώθουν καλά, όχι μειονεκτικά. Να τους φτιάχνει τη διάθεση!

Η Tara Lynn δηλώνει ότι τα κανονικά, super skinny μοντέλα είναι… κρεμάστρες.  Κατά τη γνώμη της είναι πολύ πιο εύκολο να πουλήσουν τα ρούχα των σχεδιαστών καθώς το σώμα τους δεν έχει ιδιαίτερες καμπύλες οπότε αναδεικνύει με τον ίδιο τρόπο όλα τα ρούχα. Ωστόσο δεν μπορεί να ταυτιστεί μαζί τους η σύγχρονη γυναίκα κι αυτό γιατί οι διαστάσεις τους δεν είναι «φυσιολογικές».

Η Τarra Lynn ελπίζει ότι στο μέλλον, οι σχεδιαστές θα αρχίσουν να χρησιμοποιούν πιο πολύ τα plus size μοντέλα. Η μόδα πρέπει να απαλλαγεί από τα ταμπού και να επιλέγει  plus size μοντέλα σε καμπάνιες μεγάλων οίκων αλλά και για εξώφυλλα διάσημων περιοδικών συχνότερα.

Η ίδια έχει κάνει αρκετά εξώφυλλα σε μεγάλα περιοδικά ενώ είχε λάβει μέρος και σε καμπάνια μεγάλης αλυσίδας καταστημάτων ποζάροντας … μόνο με το μαγιό της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR