counter

Η Νόνη Δούνια μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες στην Ευρώπη δεν θα μπορούσε να μην έχει παιδιά κουκλιά!

Η Νόνη Δούνια μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες στην Ευρώπη δεν θα μπορούσε να μην έχει παιδιά κουκλιά!
Η Νόνη Δούνια μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες στην Ευρώπη δεν θα μπορούσε να μην έχει παιδιά κουκλιά!

Νόνη Δούνια: Η όμορφη μελαχρινή που έχει υπάρξει πρέσβειρα της Ελληνικής ομορφιάς και έχει κατακτήσει την 4η θέση στον διαγωνισμό Μις Ευρώπη το 1996 σήμερα είναι 41 χρονών και μαμά δυο πανέμορφων παιδιών. Η Νόνη Δούνια που μεσουρανούσε κάποτε στις πασαρέλες, ενώ τα πατώματα έτριζαν κάθε φορά που περπατούσε, βιώνει τις πιο όμορφες στιγμές έχοντας αφεθεί στον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής της, τη μητρότητα.

Η Νόνη Δούνια είναι πλέον μαμά του Στάθη και της Ζαφειρίας και το μόνο της μέλημα είναι να βρίσκεται δίπλα τους σε κάθε τους βήμα και να ζήσει όλη τους την εξέλιξη από κοντά. Μπορεί το modeling να την καθιέρωσε και να την έκανε γνωστή αλλά  ο γάμος της με το σύζυγο της Κυριάκο Μουρατίδη ήταν ότι καλύτερο της συνέβη, αφού της χάρισε την ευτυχία και την οικογένεια που πάντα ονειρευόταν.

Παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις η μαμά Νόνη Δούνια φροντίζει να αφιερώνει τον ελεύθερο της χρόνο στο γιο της και την κόρη της. Οι Κυριακές της είναι πάντα αφιερωμένες στα παιδιά της και κάνει τα πάντα προκειμένου να βρεθούν μαζί.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη διάσημη μαμά με τον Στάθη και τη μικρή Ζαφειρία στην θεατρική παράσταση «H Πηνελόπη Δέλτα συναντά τον Μάγκα». Οι τρεις τους πέρασαν υπέροχα, ενώ η Νόνη Δούνια έδειχνε η πιο ευτυχισμένη μαμά του κόσμου στην αγκαλιά των παιδιών της.

Μπορεί να ακουστεί κλισέ αλλά στην περίπτωση της Νόνης Δούνια το ρητό “το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά” ισχύει και με το παραπάνω. Τα παιδιά της γίνονται όλο και πιο όμορφα και έχουν πολλά από τα χαρακτηριστικά της πανέμορφης μαμάς τους. Είναι ψηλά, με καλλίγραμμα κορμιά και έχουν πάρει τα σχιστά εκφραστικά μάτια της άλλοτε εκρηκτικής καλλονής.

Ποιος άνδρας δεν θυμάται τη μελαχρινή καλλονή με τη μεσογειακή ομορφιά και τα υπέροχα, πανύψηλα πόδια της που δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να καθιερωθεί ως μοντέλο από τη στιγμή που κατέκτησε τους δυο πιο σπουδαίους τίτλους στην καριέρα της όπως αυτόν της Β' Μις Ελλάς το 1996 και την 4η θέση στον διαγωνισμό Μις Ευρώπη της ίδιας χρονιάς;

Το μόνο βέβαιο είναι ότι η πανέμορφη μαμά δεν έχει χάσει τίποτα από την αίγλη της αφού ακόμη και σήμερα παραμένει το ίδιο όμορφη όπως ακριβώς τη γνωρίσαμε σε εκείνες τις χρυσές εποχές του modeling

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR