counter

Ο σέξι χορός της Δούκισσας Νομικού με τον σύντροφο γνωστής celebrity! (Video)

Ο σέξι χορός της Δούκισσας Νομικού με τον σύντροφο γνωστής celebrity! (Video)
Ο σέξι χορός της Δούκισσας Νομικού με τον σύντροφο γνωστής celebrity! (Video)

Δούκισσα Νομικού Μύρωνας Στρατής

Ανέβηκε στη σκηνή και αναστάτωσε με τον σέξι χορό της η ξανθιά παρουσιάστρια! Ο λόγος για την εντυπωσιακή Δούκισσα Νομικού που λικνίστηκε στους ρυθμούς του «Υou can leave your hat on» ξεσηκώνοντας τον Μύρωνα Στρατή.

Με αφορμή το ρεπό από τις χορευτικές τους υποχρεώσεις, λόγω της αναβολής του σόου για την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, οι διαγωνιζόμενοι αλλά και η οικοδέσποινα του φαντασμαγορικού σόου χορού προτίμησαν να ξεσηκώσουν τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου.

Έτσι λοιπόν, οι διαγωνιζόμενοι του DWTS4 και η εκθαμβωτική Δούκισσα Νομικού, “του ‘δωσαν και κατάλαβε” το βράδυ του Σαββάτου 9 Νοεμβρίου στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται ο Ησαΐας Ματιάμπα και ο Μύρωνας Στρατής. Η βραδιά κυλούσε όμορφα, με πολύ μουσική ξεφάντωμα και χορό, μέχρι που η όμορφη Δούκισσα ανέβηκε στη σκηνή και έβαλε “φωτιά” με τον σέξι χορό της.

Με το γνωστό άσμα, “You can leave your hat on” του Joe Crocker, που είχε χορέψει η Kim Basinger στις “9,5 βδομάδες” και τη Δούκισσα Νομικού να έχει την τιμητική της, ο Μύρωνας Στρατής την παρότρυνε να χορέψει αναστατώνοντας με αυτόν τον τρόπο τα πλήθη.

Ο σέξι χορός της ξανθιάς καλλονής δεν πέρασε απαρατήρητος. Τα βίντεο και οι φωτογραφικές μηχανές πήραν φωτιά, αφού όσοι ήταν μέσα έσπευσαν να απαθανατίσουν την στιγμή. Η νεαρή παρουσιάστρια άρχισε τα λικνίσματα και τα επιφωνήματα των θεατών έπεφταν βροχή.

Μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού επέλεξε να αναρτήσει το βίντεο στην προσωπική της σελίδα στο instagram, γράφοντας:  “Εντάξει. Είναι αυτό που νομίζεις!” Η ίδια φαίνεται να κάνει νοήματα στη Μαίρη Συνατσάκη σύντροφο του Μύρωνα Στρατή – την ώρα που εκείνος την τραβάει προς το μέρος του και της τραγουδάει.

Ο Μύρωνας Στρατής από την πλευρά του έδειχνε να απολαμβάνει τον σέξι χορό της παρουσιάστριας και την παρότρυνε να συνεχίσει. Η Δούκισσα Νομικού που μάλλον ζήλεψε το ρόλο των επωνύμων χορευτών του σόου, απάντησε στον τραγουδιστή με τον δικό της τρόπο. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR