counter

Κατερίνα Λέχου: Μιλά για το γάμο της, την απόκτηση ενός παιδιού & αποκαλύπτει την ηλικία της

Κατερίνα Λέχου: Μιλά για το γάμο της, την απόκτηση ενός παιδιού & αποκαλύπτει την ηλικία της
Κατερίνα Λέχου: Μιλά για το γάμο της, την απόκτηση ενός παιδιού & αποκαλύπτει την ηλικία της

Για τον κρυφό της γάμο το καλοκαίρι στην Πάτμο αλλά και για το αν θέλει να γίνει μαμά μίλησε η Κατερίνα Λέχου στο περιοδικό People.

Η είδηση του γάμου της το καλοκαίρι ήταν έκπληξη για αυτούς που πίστευαν πως είναι κατά του γάμου: "Δεν έκανα το γάμο για να βολευτώ στη ζωή μου ή για να πεθάνω με κάποιον δίπλα μου. Το μυστήριο του γάμου το έζησα μόνη μου, για να το γευτώ μέχρι το μεδούλι του. Και μιλώ καθαρά για το μυστήριο. Εγώ, ο γαμπρός, ο παπάς και οι κουμπάροι. Αυτοί έπρεπε να είναι παρόντες. Δεν ήταν ούτε η μητέρα μου ούτε ο πατέρας μου. Και δεν το ήξεραν καν. Εκείνη τη στιγμή, ένιωσα την ανάγκη να γίνει βαθύτερος ο δεσμός μου με το συγκεκριμένο άνθρωπο. Κάτι προσωπικό συνέβη και μου κινήθηκε αυτή η ανάγκη. Ένας γάμος δεν σου εξασφαλίζει τίποτα σε αυτή τη ζωή, εννοώ ένα στρωτό μέλλον. Αν τον κάνεις όμως ουσιαστικά, δίνεις μια υπόσχεση με έναν άνθρωπο: "τώρα δεν θα είσαι μόνος, είμαι κι εγώ εδώ". Και το ίδιο λέει κι αυτός σε σένα.» εξομολογείται η Κατερίνα Λέχου στο περιοδικό.

Η επιθυμία να αποκτήσει παιδί, όπως αποκαλύπτει η ίδια η Κατερίνα Λέχου στην συνέντευξη της δεν της γεννήθηκε ποτέ: "Είμαι 46 χρόνων. Ξέρω ότι υπάρχουν και μεγαλύτερες γυναίκες που απέκτησαν παιδιά, αλλά ήταν διακαής πόθος τους. Εγώ δεν το είχα ποτέ. Δεν το αποκλείω, αλλά δεν συνάδει με την ηλικία μου. Άντε και το αποκτάς το παιδί. Το γέννησες. Ποιος θα το κυνηγάει; Ποιος θα έχει το κουράγιο; Το μεγάλωμα είναι το δύσκολο, όχι η κυοφορία. Με ρωτάτε αν θα θυσίαζα την τέχνη μου για ένα παιδί. Δεν ήταν ποτέ επιθυμία μου. Το έχω ψάξει και έχω πονέσει γι' αυτό, θεωρώντας ότι κάτι στραβό συμβαίνει μαζί μου. Δεν είμαστε όλες γεννημένες για να γίνουμε μητέρες. Δεν θα υπογράψω κιόλας για αυτό που λέω, αλλά τα γεγονότα αυτό δείχνουν" λέει στο People.

Δεν διστάζει να παραδεχτεί πως δεν είναι το πρότυπο συζύγου και νοικοκυράς συμπληρώνοντας: "Δεν μαγειρεύω. Εδώ και τρεις μήνες, είμαι αφόρητη στο σπίτι. Έχω στρες λόγω των προβών και τον έχω τρελάνει τον άνθρωπο. Το ξέρει και με αγαπάει με αυτό".

 

Lexoy

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR