counter

Αλέξης Γεωργούλης: Τι ζητά από μια γυναίκα; (Video)

Αλέξης Γεωργούλης: Τι ζητά από μια γυναίκα; (Video)
Αλέξης Γεωργούλης: Τι ζητά από μια γυναίκα; (Video)

Αλέξης Γεωργούλης

Καλεσμένος της εκπομπής "Η Γερμανού ξανάρχεται" βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου ο Αλέξης Γεωργούλης. Ναταλία Γερμανού και Αλέξης Γεωργούλης διατηρούν μια μακρόχρονη φιλία και ο ηθοποιός δεν μπορούσε παρά να νιώθει άνετα με την παρουσιάστρια και να είναι αποκαλυπτικός στις απαντήσεις των ερωτήσεων που του έθετε κατά την διάρκεια της συνέντευξης. 

Η Ναταλία Γερμανού δεν δίστασε να στρέψει την συζήτησή τους γύρω από την ερωτική ζωή του γοητευτικού ηθοποιού. Στην ερώτησή της αν έχει σχέση, εκείνος ήταν αρνητικός ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά τα εξής: "Δεν νομίζω ότι είμαι δύσκολος ως άνθρωπος. Από παλιά είχα ένα θέμα με την ελευθερία, όχι με την δέσμευση. Μου αρέσει πολύ η ελευθερία. Να σπάω ο,τιδήποτε μου δημιουργεί όρια." Στην συνέχεια εξομολογήθηκε τι είναι αυτό που ζητά από μια γυναίκα αλλά η απάντησή του δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί κατατοπιστική: "Δεν ξέρω τι θέλω από μια γυναίκα αλλά ξέρω τι θέλω να θέλει από μένα. Θέλω να θέλει να ανακαλύπτει πράγματα σε μένα και εγώ σε εκείνη."

Ο Αλέξης Γεωργούλης, κλείνοντας τα 39 του χρόνια όπως αποκάλυψε κατά την διάρκεια της συνέντευξης, δεν θα απέκλειε το γεγονός της απόκτησης ενός παιδιού "Δεν αισθάνομαι άσχημα με την ιδέα της πατρότητας. Και θέλω και δεν θέλω."

Δείτε όσα δήλωσε στην Ναταλία Γερμανού στο video που ακολουθεί: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR