counter

Γενέθλια για τη Δούκισσα Νομικού: Δείτε το πιο γλυκό δώρο που δέχτηκε

Γενέθλια για τη Δούκισσα Νομικού: Δείτε το πιο γλυκό δώρο που δέχτηκε
Γενέθλια για τη Δούκισσα Νομικού: Δείτε το πιο γλυκό δώρο που δέχτηκε

Λουλούδια για τη Δούκισσα Νομικού

Τα 27 της χρόνια έκλεισε η Δούκισσα Νομικού και το μέλλον της διαγράφεται λαμπρό. Η νεαρή παρουσιάστρια που σημειώνει διαρκώς ανοδική πορεία στον επαγγελματικό τομέα, μιας και φέτος κρατάει τα ηνία του φαντασμαγορικού σόου του Αντ1, DWTS4, ενώ παράλληλα συμμετέχει για 2η σεζόν στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη “ΟΛΑ ΤΡΕΛΑ”, δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές και δώρα όλη μέρα.

Η ξανθιά καλλονή με το λαμπερό προσωπάκι μεταμορφώνεται σιγά σιγά σε μια δυναμική γυναίκα καριέρας. Και μπορεί να είναι μόνη της αυτόν τον καιρό αλλά ένας άντρας κατέχει περίοπτη θέση στην καρδιά της και δεν είναι άλλος από τον Τιμόθεο. Ο 18 μηνών πιτσιρικάς είναι το βαφτιστήρι της Δούκισσας Νομικού που της έχει κλέψει την καρδιά και που η ίδια λιώνει με ένα και μόνο του βλέμμα. 

Ο μικρούλης την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, την ημέρα των γενεθλίων της λαμπερής παρουσιάστριας, της χάρισε ένα τεράστιο μπουκέτο με τριαντάφυλλα, εκφράζοντας έτσι την αγάπη του για την νονά του. Αυτήν την όμορφη στιγμή θέλησε να την μοιραστεί με τους θαυμαστές της η διάσημη νονά και ανάρτησε τη φωτογραφία με τα λουλούδια στην προσωπική της σελίδα στο instagram. Τα λουλούδια του μικρού μπόμπιρα είναι και το πιο ξεχωριστό δώρο που έλαβε η όμορφη παρουσιάστρια.

Η Δούκισσα Νομικού έγινε νονά το καλοκαίρι σε μια τελετή σε στενό οικογενειακό κύκλο και που η ίδια αποκάλεσε παραμυθένια. Από τότε που έγινε νονά ο μικρός Τιμόθεος μαζί με τον μπαμπά της και τον αδερφό της είναι τα αρσενικά που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά της.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR