counter

Κατερίνα Καινούργιου: Τα tips με τα οποία έχασε κιλά

Κατερίνα Καινούργιου: Τα tips με τα οποία έχασε κιλά
Κατερίνα Καινούργιου: Τα tips με τα οποία έχασε κιλά

Κατερίνα Καινούργιου

Εμφανώς αδυνατισμένη και ανανεωμένη είναι τους τελευταίους μήνες η Κατερίνα Καινούργιου. Στις εξόδους της πλέον προτιμά όλο και πιο στενά κολλητά φορέματα και ρούχα που αναδεικνύουν τις αναλογίες της. Κάτι η γυμναστική, κάτι ο έρωτας κάτι η διατροφή που ακολουθεί… Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει αλλάξει και μας αρέσει.

Η νεαρή παρουσιάστρια μίλησε για τη διατροφή που ακολουθεί και αποκάλυψε τα μυστικά της.

“Λοιπόν, έχω μειώσει πάρα πολύ το ψωμί και, πλέον, τρώω μόνο βιολογικό. Το βρίσκεις παντού, υπάρχει και στα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα με βιολογικά προϊόντα και διατίθεται σε διάφορες γεύσεις. Επίσης, πίνω πολύ πράσινο τσάι. Είναι συνήθεια ετών. Παίρνω φακελάκια συνήθως από το φαρμακείο (γιατί εκεί βρίσκω αυτά που περιέχουν κι άλλα βότανα, όπως η βαλεριάνα) και το πίνω ζεστό αρκετές φορές μέσα στην ημέρα”.

Ενώ επισημαίνει: “Η διαφορά που έχω δει στην κατακράτηση, την κυτταρίτιδα και το πρήξιμο είναι μεγάλη. Το καλό με το πράσινο τσάι είναι ότι, όταν δεν έχεις τη δυνατότητα μες στην ημέρα να το φτιάχνεις ή δε σου αρέσει πολύ η γεύση του, μπορείς να παίρνεις εκχύλισμα από το φαρμακείο. Πίνεις 10 σταγόνες κάθε πρωί. Το έχω δοκιμάσει”.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει λύση και για το αλάτι που αγαπούν οι περισσότεροι και δεν είναι υπέρ του ανάλατου φαγητού.

“Διαφωνώ με το ότι η υγιεινή διατροφή ή η διατροφή που κάνεις για να χάσεις βάρος είναι άνοστη. Για παράδειγμα, εγώ δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αλάτι, προτιμώ όμως αυτό που έχει λιγότερο νάτριο”.

Δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στις σοκολατένιες ατασθαλίες. “Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς σοκολάτα, θα φάω όμως τη μαύρη, ίσως δε φάω μια τεράστια σοκολατίνα, αλλά θα φάω μία γκοφρέτα σοκολάτας. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς λάδι, αλλά χρησιμοποιώ λιγότερο, δεν επιλέγω μπαλσάμικο, αλλά βάζω μηλόξιδο που είναι και αποτοξινωτικό. Θέλω να μου αρέσει το φαγητό μου. Αν έπρεπε να τρώω άνοστα για να είμαι λεπτή, δε θα τα κατάφερνα”.

Κατερίνα Καινούργιου

Πηγή: Shape

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR