counter

Τα γενέθλια της Μάρθας Καραγιάννη! Πόσα κεράκια έσβησε;

Τα γενέθλια της Μάρθας Καραγιάννη! Πόσα κεράκια έσβησε;
Τα γενέθλια της Μάρθας Καραγιάννη! Πόσα κεράκια έσβησε;

Τα 73 της χρόνια έκλεισε η Μάρθα Καραγιάννη και την προσωπική της "πρωτοχρονιά" φρόντισε να γιορτάσει με εκλεκτούς της φίλους που έσπευσαν να την τιμήσουν με την παρουσία τους.

Η μεγάλη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου προσκάλεσε αγαπημένους της φίλους και σε μια γιορτή γεμάτη νοσταλγία για τα χρόνια που μεσουρανούσε με το ταλέντο και την ομορφιά της στην μεγάλη οθόνη χάρηκε με την καρδιά της την βραδιά! Η γενέθλια τούρτα της απεικόνιζε την Μάρθα των χρυσών δεκαετιών του ελληνικού κινηματογράφου και πάνω της χαραγμένες σοκολατένιες ευχές: "Χρόνια πολλά Μάρθα μας".

Στο γενέλθιο πάρτυ της το "παρών" μεταξύ άλλων έδωσαν οι: Σταμάτης Κραουνάκης, Ιωσήφ Μαρινάκης, Νίκος Γαλανός, Γιώργος Βάλαρης, Τόνυ Δημητρίου, Μίνα Ορφανού, Νίνα Λοτσάρη και Αιμίλιος Ράφτης. Αξίζει να σημειωθεί ότι με τους τρεις τελευταίους παρευρισκόμενους η Μάρθα Καραγιάννη συμπρωταγωνιστεί στην παράσταση "η Μαμά είπε μη" που ανεβαίνει στο Θέατρο Αμιράλ.

Η Μάρθα Καραγιάννη με την ειλικρινή απλότητα και ζεστασιά που την διακρίνει, κομψή και χαμογελαστή πόζαρε στον φωτογραφικό φακό! Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ των γενεθλίων της!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR