counter

Ελένη Καστάνη: "Χώρισα με τον άντρα μου γιατί άργησα να κάνω παιδί" (Video)

Ελένη Καστάνη: "Χώρισα με τον άντρα μου γιατί άργησα να κάνω παιδί" (Video)
Ελένη Καστάνη: "Χώρισα με τον άντρα μου γιατί άργησα να κάνω παιδί" (Video)

Ελένη Καστάνη

Η ώρα της συνέντευξης για την εκπομπή “Πρωινό mou” είχε ενδιαφέρον για τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού που υποδέχτηκαν την ταλαντούχα κωμική ηθοποιό Ελένη Καστάνη.

Η Ελένη Καστάνη κάθε φορά που εμφανίζεται μιλάει με τεράστια ειλικρίνεια για κάθε θέμα αλλά και για την προσωπική της ζωή. Η ίδια δε φοβάται να ξεγυμνωθεί και να μοιραστεί με τους θαυμαστές της καταστάσεις από τη ζωή της αφού θεωρεί ότι δεν υπάρχει κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεται.

Μιλώντας για το γάμο της και τον χωρισμό της από το σύζυγό της Γιάννη μετά από 14 χρόνια αποκάλυψε ότι θεωρεί μαγκιά για ένα ζευγάρι να μένει μαζί και όχι να χωρίζει. Η ίδια μιλούσε πολύ τρυφερά για τον πρώην άντρα της αφού τον ανέφερε συνέχεια κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και με το όνομα του.

Παραδέχτηκε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι έκανε λάθος στο γάμο της. Η καριέρα της την απορρόφησε και πέρασαν εφτά χρόνια για να κάνει το πρώτο της παιδί. Η Ελένη Καστάνη ομολόγησε ότι αν είχε κάνει νωρίτερα το γιο της δε θα είχε χωρίσει. Άργησαν να γίνουν γονείς και αυτό έφερε φθορά στη σχέση τους και όταν ήρθε στη ζωή τους το παιδί ήταν σαν να μπαίνει τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους.

Η αγαπημένη κωμική ηθοποιός δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το μονάκριβο για της που σήμερα είναι 15 χρονών. Όπως λέει και η ίδια έχει καψούρα μαζί του και τον λατρεύει. Θεωρεί ότι είναι πολύ καλή μάνα και ότι θα μπορούσε να το κάνει και σαν επάγγελμα. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR