counter

Το FTHIS.GR στα παρασκήνια του 3ου live του Dancing with Stars 4!

Το FTHIS.GR στα παρασκήνια του 3ου live του Dancing with Stars 4!
Το FTHIS.GR στα παρασκήνια του 3ου live του Dancing with Stars 4!

Σε λίγη ώρα το 3ο  live του Dancing with the Stars θα είναι γεγονός!  Οι άνθρωποι τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες θα δίνουν κάθε Κυριακή τον καλύτερο εαυτό τους για να χαρίσουν εντυπωσιακές τηλεοπτικές στιγμές! Οι υποψήφιοι θα διαγωνιστούν σε Paso doble και σάμπα και καθ’όλη την διάρκεια της εβδομάδας οι πρόβες τους ήταν εντατικές!

Το FTHIS.GR βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής 3 Nοεμβρίου στα παρασκήνια του χορευτικού show για να καταγράψει καρέ-καρέ την προετοιμασία των επωνύμων και των χορευτών, την αγωνία, τον ενθουσιασμό αλλά και το «φόβο» τους για την κριτική επιτροπή !

Από νωρίς το απόγευμα οι celebrities διαγωνιζόμενοι βρίσκονται στα studio από όπου μεταδίδεται το φαντασμαγορικό show ώστε να κάνουν τις τελευταίες πρόβες, να δοκιμάσουν τα ρούχα τους, να μακιγιαριστούν και να πάρουν μια ανάσα πριν το απαιτητικό διαγωνιστικό κομμάτι του DWTS! 

To FTHIS.GR εξασφάλισε για εσάς ό,τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες πριν…"αρχίσει ο χορός" όπως θα έλεγε και η "βασίλισσά" του, η παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού, που και εκείνη δεν χάνει ευκαιρία να βρίσκεται στο πλευρό των υποψηφίων για να τους στηρίζει και να τους εμψυχώνει!

Ευαγγελία Αραβανή, Κλέλια Πανταζή, Γωγώ Μαστροκώστα, Μαίρη Συνατσάκη, ΧρύσπαΚατερίνα ΣτικούδηΕλένη ΧατζίδουΜιχάλης Μουρούτσος, Λάκης Γαβαλάς, Σάκης Αρσενίου, Άλεξ Κάβδας, Ησαΐας Ματιάμπα και, Θάνος Καληώρας  είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για ακόμα μια βραδιά! Δείτε τους πριν την έναρξη του αποψινού λαμπερού show!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR