counter

Το ταξίδι της Τζένης Μπαλατσινού στην Ρώμη ανήμερα των γενεθλίων της!

Το ταξίδι της Τζένης Μπαλατσινού στην Ρώμη ανήμερα των γενεθλίων της!
Το ταξίδι της Τζένης Μπαλατσινού στην Ρώμη ανήμερα των γενεθλίων της!

Στη Ρώμη γιόρτασε τα γενέθλια της η Τζένη Μπαλατσινού! Η παρουσιάστρια και μοντέλο είναι γεννημένη στις 2 Νοεμβρίου του 1970 και έκλεισε τα 43 της χρόνια. Κάνοντας ένα διάλειμμα από τη καθημερινότητα της η Τζένη Μπαλατσινού επισκέφτηκε την αιώνια πόλη μαζί με την οικογένεια της.

Το πρόγραμμα είχε βόλτες στην πρωτεύουσα της Ιταλίας με το ποδήλατο, επισκέψεις σε μουσεία και μνημεία όπως η Fontana di Trevi, αλλά και στιγμές χαλάρωσης στα café της πόλης! Φυσικά, η Τζένη Μπαλατσινου με την οικογένεια της δεν αντιστάθηκαν και στις ιταλικές λιχουδιές, και απόλαυσαν, όλες τις σπεσιαλιτέ της περιοχής!    

Η Τζένη Μπαλατσινού αποτύπωσε κάθε στιγμή από  την εκδρομή της σε φωτογραφίες και τις μοιράστηκε με τους φίλους της στο  Instagram. Η παρουσιάστρια του Πρωινού μου δείχνει χαλαρή, ένα διάλλειμα από την καθημερινότητα, και μάλιστα την ημέρα των γενεθλίων της ήταν το καλύτερο δώρο για εκείνη!

Από αύριο, Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, τα κεφάλια και πάλι μέσα καθώς θα πρέπει να βρίσκεται πρωί πρωί στα πλατό του Mega για τις ανάγκες της εκπομπής!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR