counter

Mπαμπάς ο Γεράσιμος Γεννατάς! (Video)

Mπαμπάς ο Γεράσιμος Γεννατάς! (Video)
Mπαμπάς ο Γεράσιμος Γεννατάς! (Video)

Μπαμπάς θα γίνει σε τέσσερις μήνες ο Γεράσιμος Γεννατάς! Η αγαπημένη του σύντροφος Βάσω Τσακίρη βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της όπως αποκάλυψε μέσα από την πρωινή εκπομπής της "Μες την Καλή Χαρά", το πρωί της Κυριακής, η παρουσιάστρια και πολύ καλή φίλη του ζευγαριού Κατερίνα Καραβάτου. O μέλλων μπαμπάς Γεράσιμος Γεννατάς και η σύντροφός του έχουν επιλέξει να κρατήσουν την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και η είδηση της εγκυμοσύνης δεν είχε δημοσιοποιηθεί ως τώρα. Το ζευγάρι μετρά έξι χρόνια σχέσης και η ευτυχία του θα ολοκληρωθεί σε λίγους μήνες με τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειάς τους!

Η Κατερίνα Καραβάτου ορμώμενη από την είδηση της γέννησης του γιου του Γρηγόρη Αρναούτογλου τα ξημερώματα της Κυριακής 3 Νοεμβρίου αποκάλυψε το επικείμενο ευτυχές γεγονός!

"Να αποκαλύψω και κάτι που ξέρω εδώ και καιρό και μπορώ να πω επίσημα; Ο Γεράσιμος Γεννατάς θα γίνει μπαμπάς! Αν θυμάστε στο τέλος της συνέντευξής μας στο Μες την Καλή χαρά του είχα πει ότι του εύχομαι καλή επιτυχία, να είναι χαρούμενος και να ευχαριστηθεί όσα ξέρω ότι τον περιμένουν! Η σύντροφός του Βάσω είναι 5 μηνών έγκυος, είναι ένα υπέροχο παιδί, χαμηλών τόνων και ηθοποιός επίσης! Τους ευχόμαστε να πάνε όλα καλά!"

Δείτε όσα είπε η Κατερίνα Καραβάτου μες από την εκπομπή της για την ευχάριστη είδηση:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR